Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1888-89 Football League

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
küçükresim|1888-89 Football League şampiyonu Preston North End takımının 1888 yılında çekilmiş fotoğrafı 1888'de kurulan Football League, dünya futbolundaki en eski yarışmadır. 1888-89 Football League, 1888 sonbaharından 1889 baharına kadar süren Football League'in ilk sezonudur. Football League 17 Nisan 1888'de Manchester'da yapılan bir toplantı da resmen kuruldu. Sezon 8 Eylül 1888'de Midlands ve Kuzey İngiltere'den 12 üye kulübün katılımıyla organize edildi. İlk sezon ligde, Accrington, Aston Villa, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Burnley, Derby County, Everton, Notts County, Preston North End, Stoke, West Bromwich Albion ve Wolverhampton Wanderers takımları mücadele etti. Her kulüp ligdeki diğer takımlarla bir kez kendi sahasında ve bir kez de deplasmanda olmak üzere toplam iki defa karşılaştı. Kasım ayı sonuna kadar ligde bir puan sistemi belirlenemedi, takımlara her bir galibiyet için iki puan ve beraberlik için bir puan verildi. Gol averajı takımların puanlarını ayırmak için kullanıldı. Preston North End sezonu en yakın rakibinin 11 puan önünde, 40 puan ile zirvede tamamladı ve ilk İngiltere şampiyonluğunu elde etti. Puan tablosu Sonuçlar Kaynakça 1888-89
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri