Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1947 Fransa Bisiklet Turu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
1947 Fransa Bisiklet Turu 1947 yılı 25 Haziran-20 Temmuz tarihlerinde yapılan 34. Fransa Bisiklet Turu'dur. Toplam 4.640km yarış mesafesili, 21 etaplı turda bisikletçilerin hız ortalaması 31,412km/saatti. 1939 Fransa Bisiklet Turu'undan sonra II. Dünya Savaşı nedeniyle ertelenen yarışların ilkiydi. Gerçekte II. Dünya Savaşı süresinde Fransa'da bu turlara benzer turlar yapılmıştır. 1947 Fransa Bisiklet Turu ülke takımlarına sahne olmuştu:Belçika, Alman/Fransız sayabancılar, İtalya, İsviçre/Lüksemburg, Frand, Ile de Fransa, France-Batı, France-Kuzey-Doğu, Fransa-Merkez-Güney-Batı ve Fransa-Güney-Doğu. 58 Fransız bisikletçi, 13 İtalyan, 11 Belçikalı, 6 Alman, 6 İsviçre'li, 4 Lüksemburg'lu, 1 Polonya'lı ve 1 Cezayir'li bisikletçi vardı. 100 bisikletçinin 53'ü yarışı bitirebildi. Önceki yarışların ertelenmesinden dolayı, yarışı kimin kazanacağına dair bir favori yoktu. 1939 yılı ikincisi René Vietto ikinci etaptaki zaferinden sonra sarı mayoyu elde etti. Çok kişi onun son güne kadar birincilikte kalacağını düşünüyordu. Bir tırmanıcı olan Vietto daha az iyimserdi ve 19. etaptaki zaman yarışından sonra İtalyan Pierre Brambilla'da birincilik konumunu kaybetti. Sadece iki etap gitmekle, çok kişi Brambilla'nın yarışı kazanacağına inanıyordu. Son etapta beklenmedik bir atak vardı, az tanınan Fransız bisikletçi Jean Robic liderliği ele geçirdi. Robic, yarış sürecinde sarı mayoyu hiç giymemesine karşın Fransa Bisiklet Turu'nu kazandı. Bu ilk defa oluyordu. (Robic, 1953 Fransa Bisiklet Turu'unda bir gün için daha lider olacaktı.) Mayo gelişmeleri Sonuçlar Genel sınıflandırma Dış bağlantılar 1947 Tour de France sonuçlar 1947 Tour de France Resmi sonuçlar http://www.tourdefrance.nl/statistieken%5CAlle-uitslagen%5C1947--34e-editie-1599.html[ More complete results ] http://www.radsport-seite.de/tour1947.html Backgrounds of the 1947 Tour Kategori:Yıllara göre Fransa Bisiklet Turu Fransa Bisiklet Turu Bisiklet Turu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri