Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1952 Cannes Film Festivali

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
5. Cannes Film Festivali 23 Nisan - 10 Mayıs 1952 tarihleri ​​arasında gerçekleştirildi. Jüri Film ve Kısa film jürileri Maurice Genevoix (başkan) Tony Aubin Mme. Georges Bidault Pierre Billon Chapelain-Midy (sanatçı) Louis Chauvet (gazeteci) A. De Rouvre Guy Desson (MP resmi) Gabrielle Dorziat Jean Dréville Jacques-Pierre Frogerais André Lang Jean Mineur (CNFC resmi) Raymond Queneau Georges Raguis (yetkil) Charles Vildrac Yarışma içindeki filmler Amar Bhoopali ile V. Shantaram An American in Paris ile Vincente Minnelli Arashi no naka no haha ile Kiyoshi Saeki La Ausente ile Julio Bracho Le Banquet des fraudeurs ile Henri Storck Il Cappotto ile Alberto Lattuada Cry, the Beloved Country ile Zoltán Korda Detective Story ile William Wyler Due soldi di speranza ile Renato Castellani Encore ile Harold French, Pat Jackson ve Anthony Pelissier Fanfan la Tulipe ile Christian-Jaque Genji monogatari ile Kōzaburō Yoshimura Guardie e ladri ile Mario Monicelli and Steno Herz der Welt ile Harald Braun Hon dansade en sommar ile Arne Mattsson Ibn el-Nil ile Youssef Chahine Lailat gharam ile Ahmed Badrakhan Das Letzte Rezept ile Rolf Hansen María Morena ile José María Forqué and Pedro Lazaga The Medium ile Gian Carlo Menotti Nami ile Noboru Nakamura Nekri politeia ile Frixos Iliadis Nous sommes tous des assassins ile André Cayatte Nødlanding ile Arne Skouen Othello ile Orson Welles Parsifal ile Daniel Mangrané and Carlos Serrano de Osma Pasó en mi barrio ile Mario Soffici Subida al cielo ile Luis Buñuel Surcos ile José Antonio Nieves Conde Tico-Tico no Fubá ile Adolfo Celi Trois femmes ile André Michel Umberto D. ile Vittorio De Sica Unter den tausend Laternen ile Erich Engel Viva Zapata! ile Elia Kazan Der Weibsteufel ile Wolfgang Liebeneiner Yarışma dışı Le Rideau cramoisi ile Alexandre Astruc Ödüller Filmler Büyük ödül: Two Cents Worth of Hope ile Renato Castellani Othello ile Orson Welles Jüri Özel Ödülü: Nous sommes tous des assassins ile André Cayatte En iyi erkek oyuncu: Marlon Brando - Viva Zapata! En iyi kadın oyuncu: Lee Grant - Detective Story En iyi yönetmen: Christian-Jaque - Fanfan la Tulipe En İyi Senaryo: Piero Tellini - Guardie e ladri En İyi Müzik: Sven Sköld - One Summer of Happiness En İyi Lirik Film: The Medium - Gian Carlo Menotti En İyi Kısa Fim: Indisk By - Arne Sucksdorff OCIC Ödülü: Two Cents Worth of Hope - Renato Castellani OCIC Ödülü - Özel Mansiyon: La Vie de Jésus - Marcel Gibaud Kaynakça Ayrıca bakınız 1952 Cannes Film Festival Cannes Film Festival 1952 Cannes Film Festival:1952 imdb Kategori:Cannes Film Festivali
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri