Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1971-1972 Dönemi Sanat Kurumu Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
1971-1972 Dönemi Sanat Kurumu Ödülleri, Sanat Kurumu Derneği (o zamanki adıyla Sanat Sevenler Derneği) tarafından 1971-1972 döneminde tiyatro alanında verilen ödüllerdir. Seçici Kurul Kemal Baytaş, Rükzan Günaysu, Metin And, Lütfi Ay, Özdemir Nutku, Ö. Atilâ Sav, Ergun Sav, Sevda Şener Ödül Alanlar Melih Cevdet Anday - En İyi Yerli Oyun Yazarı "Mikado'nun Çöpleri" adlı yapıtıyla Oktay Arayıcı - En İyi Yerli Oyun Yazarı "Nafile Dünya" adlı yapıtıyla Yılmaz Onay - En İyi Sahneye Koyucu "3. Reich'in Korku ve Sefaleti"ndeki reji çalışmasıyla Gülgün Kutlu - En İyi Kadın Oyuncu "Mikado'nun Çöpleri"ndeki başarısıyla Cihan Ünal - En İyi Erkek Oyuncu "IV. Murat" ve "Becket" oyunlarındaki başarısıyla Erkan Kırtunç - En İyi Dekor "Kâtip Çıkmazı"ndaki dekoruyla Osman Şengezer - En İyi Kostüm "Romeo ve Juliet" balesindeki kostümleriyle Nuri Özakyol - En İyi Işık "Becket" ve "Yapı Ustası Solness" oyunlarındaki ışıklandırmalarıyla Ayşegül Arsoy - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu "Gömü" ve "Ezgiler" oyunlarındaki başarısıyla Sermet Serdengeçti - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu "Acılı Toprak"taki başarısıyla Övgüye Değer Görülenler Vasıf Öngören "Almanya Defteri" adlı yapıtıyla Vasıf Öngören "Almanya Defteri" adlı oyunun reji çalışmasıyla Asuman Korad "Altı Kişi Yazarını Arıyor" adlı oyunun reji çalışmasıyla Erkan Yücel "Nafile Dünya" ve "3. Reich'in Korku ve Sefaleti"ndeki oyunuyla Halûk Kurdoğlu "Altı Kişi Yazarını Arıyor"daki oyunuyla Erdoğan Akduman "Meddah"daki oyunuyla Elif Türkân Çölok "Almanya Defteri"ndeki oyunuyla Arsen Göze "Altı Kişi Yazarını Arıyor"daki oyunuyla Gönül Orbey "Altı Kişi Yazarını Arıyor"daki oyunuyla (yardımcı kadın oyuncu dalında) Nihal Türkmen "Kâtip Çıkmazı"ndaki oyunuyla (yardımcı kadın oyuncu dalında) Rutkay Aziz "Gol Kralı Sait" ve "3. Reich'in Korku ve Sefaleti"ndeki oyunuyla Aclan Sayılgan "Kâtip Çıkmazı"ndaki oyunuyla (yardımcı erkek oyuncu dalında) Engin Şenkan "Kâtip Çıkmazı"ndaki oyunuyla (yardımcı erkek oyuncu dalında) Kaynakça Kategori:Sanat Kurumu Ödülleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri