Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1987 Grammy Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
29. Grammy Ödülleri her yıl verilen Grammy Ödülleri'nin yirmi dokuzuncusu. Tören 24 Şubat 1987'de Los Angeles, Kaliforniya'daki Shrine Auditorium'da düzenlendi. Bir önceki yıl sanatçılar tarafından yayımlanan işlere dağıtılmıştır. Genel Ödüller Yılın Kaydı: "Higher Love" - Steve Winwood Yılın Albümü: "Graceland" - Paul Simon Yılın Şarkısı: "That's What Friends Are For" (Dionne Warwick & Elton John & Gladys Knight & Stevie Wonder) - Burt Bacharach & Carole Bayer Sager En İyi Yeni Sanatçı: Bruce Hornsby & the Range Pop müzik En İyi Pop Kadın Vokal Performansı: "The Broadway Album" - Barbra Streisand En İyi Pop Erkek Vokal Performansı: "Higher Love" - Steve Winwood En İyi Pop Grup Vokal Performansı: "That's What Friends Are For" - Dionne Warwick & Elton John & Gladys Knight & Stevie Wonder En İyi Pop Enstrümantal Performans: "Top Gun Anthem" - Harold Faltermeyer & Steve Stevens Rock müzik En İyi Rock Kadın Vokal Performansı: "Back Where You Started" - Tina Turner En İyi Rock Erkek Vokal Performansı: "Addicted to Love" - Robert Palmer En İyi Rock Grup Vokal Performansı: "Missionary Man" - Eurythmics En İyi Rock Enstrümantal Performansı: "Peter Gunn" - Art of Noise & Duane Eddy R&B En İyi R&B Kadın Vokal Performansı: "Rapture" - Anita Baker En İyi R&B Erkek Vokal Performansı: "Living in America" - James Brown En İyi R&B Grup Vokal Performansı: "Kiss" - Prince & the Revolution En İyi R&B Enstrümantal Performans: "And You Know That" - Yellow Jackets En İyi R&B Şarkısı: "Sweet Love" - Anita Baker Dış bağlantılar Ödülleri kazananların tam listesi Kaynakça Kategori:Grammy Ödülleri törenleri Grammy Ödülleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri