Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1998-99 Football League Cup

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
1998-99 Football League Cup veya sponsorluk anlaşmaları gereğince Worthington Cup, EFL Cup tarihinin 39. turnuvası olarak 1998-99 sezonunda düzenlenen futbol turnuvası. 92 takımın mücadele ettiği organizasyon, 11 Ağustos 1998'deki birinci tur maçlarıyla başladı ve 21 Mart 1999'da, Wembley Stadyumu'nda oynanan finalle sona erdi. Finalde karşılaştığı Leicester City'yi 1-0'lık skorla yenen Tottenham Hotspur, turnuva tarihindeki dördüncü finalinde üçüncü şampiyonluğunu elde etti. Leicester City ise dördüncü finalini oynamış ve ikinci kez finalde kaybetmişti. Birinci tur Birinci turda; First Division, Second Division ve Third Division'da yer alan 72 takım mücadele etti. Kulüpler, 1997-98 sezonunda ligde elde ettikleri konuma göre otuz altışar takımdan oluşan iki gruba ayrılmış ve her bir takım, diğer gruptaki bir takımla eşleşmişti. İkinci tur İlk turdan gelen 36 takımın yanı sıra, ilk turu bay geçen ve Premier League'de yer alan 12 takımın da eklenmesiyle, toplam 48 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Birinci ayak maçları 15-16 Eylül, ikinci ayak maçları ise 22-23 Eylül günlerinde oynandı. Üçüncü tur İkinci turda kazanan taraf olan 24 takıma ek olarak, Premier League'de yer alan 8 takımın katılımıyla üçüncü tur maçları, 27-28 Ekim günleri arasında oynandı. Dördüncü tur Maçlar 10-11 Kasım günlerinde oynandı. ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- Çeyrek final Maçlar 1-2 Aralık günlerinde oynandı. ---- ---- ---- Yarı final İki ayaklı olarak oynanan yarı final maçlarının ilk ayakları 26-27 Ocak, ikinci ayakları ise 16-17 Şubat günlerinde gerçekleştirildi. Birinci ayak ---- İkinci ayak Tottenham Hotspur toplamda 1-0'lık skorla kazandı. ---- Leicester City toplamda 3-2'lik skorla kazandı. Final Notlar Dış bağlantılar RSSSF'de yer alan sezon verileri Kategori:EFL Cup sezonları Footbal League Cup Footbal League Cup
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri