Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1998 Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Kongresi

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
1998 Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Kongresi, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanını belirlemek için 14 Haziran 1998 tarihinde Acıbadem İSTEK Vakfı'nda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli kongredir. Yapılan seçim sonucunda Aziz Yıldırım, 2. kez Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı seçilmiştir. Kongre 15 Şubat 1998'de yapılan olağan kongrede Aziz Yıldırım, 1 oy farkla başkan seçilse de yönetim kurulu listesi seçimi kazanamamış ve rakibi Vefa Küçük'ün listesi ile çalışmak zorunda kalmıştır. Fenerbahçe futbol takımının, 1997-1998 sezonunu şampiyon tamamlayamaması başkan ve yönetim kurulu arasında sıkıntıların çıkmasına neden olmuştur. Bu durum camia tarafından tepki ile karşılanmış, yönetim kurulu listesini hazırlayan Vefa Küçük'ün ve yönetim kurulu üyesi ve Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'nın lideri Aziz Yılmaz'ın, Aziz Yıldırım'ın çalışmasını engellemeye çalıştığını iddia etmişlerdir. Aziz Yıldırım'ın toplantıda kulübün önünün açılması için ya kendisinin istifa etmesini ya da yönetim kurulunun istifa etmesini söylemesi kulübü kongre sürecine yaklaştırdı. 11 Mayıs 1998 tarihinde toplanan yönetim kurulu aldığı karar ile kulübü son kongrenin üzerinden henüz üç ay geçmesine rağmen olağanüstü seçimli genel kurula götürme kararı aldı. Adaylar Aziz Yıldırım'ın Listesi Asil Üyeler: Gürbüz Refioğlu, Abdullah Kiğılı, Mehmet Aydın, Köksal Özbek, Osman Yalçın, Mithat Yenigün, Nihat Özdemir, Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, Bekir Hulusi Cansu, Hulusi Belgü, Önder Fırat, Necdet Ersoy, Rint Akyüz. Yedek üyeler: Celal Sever, Servet Arar, Şükrü Çıtal, Kadir Hattat, Kenan Şişik, Zafer Tankal, Ünal Uzun. Seçim Sonuçları Oy kullanma hakkı olan 5 bin 30 üyenin olduğu açıklandı. Aziz Yıldırım 655 oy ile geçerli bütün oyları alırken, Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi 653 oy aldı. Yıldırım ilk defa kendi yönetim kurulu ile çalışma şansı bulurken, listede Fenerbahçeli vakıf ve derneklerden üye olmaması nedeniyle kongreye katılım düşük olmuştur. Kaynakça Kategori:Fenerbahçe SK kongreleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri