Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2002-03 FA Premier League

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2002-03 FA Premier League (sponsorluk anlaşması nedeniyle FA Barclaycard Premiership olarak da bilinir), İngiliz futbolunun en üst seviyedeki futbol ligi; Premier League'in onbirinci sezonu. İlk maçlar 17 Ağustos 2002 tarihinde, son maçlar ise 11 Mayıs 2003 tarihinde oynandı. Organizasyonu şampiyon olarak tamamlayan Manchester United, 8. Premier League şampiyonluğunu elde etti. Sunderland, West Ham United ve West Bromwich Albion takımları ise bir alt lige düştü. Hollandalı Ruud van Nistelrooy attığı 25 golle gol kralı unvanını kazandı. Organizasonda toplam 380 maç oynandı ve 1000 gol atıldı. Takımlar Stadyum ve konumlar Personel ve ekipmanlar Teknik direktör değişiklikleri Puan durumu Sonuçlar Sezon istatistikleri Gol krallığı Hat-trickler Oyuncu 4 gol attı/small> Ödüller Aylık ödüller Yıllık ödüller PFA Yılın Futbolcusu PFA Yılın Futbolcusu ödülünü Arsenal takımından Thierry Henry kazandı.. PFA Yılın Genç Oyuncusu PFA Yılın Genç Oyuncusu ödülünü Newcastle United takımından Jermaine Jenas kazandı. Oylamada Wayne Rooney ikinci John O'Shea ise üçüncü sırada yer aldı. PFA Yılın Takımı Barclaycard Yılın Menajeri Yılın Menajeri ödülünü Manchester United takımını çalıştıran İskoç Sir Alex Ferguson kazandı. Barclaycard Yılın Oyuncusu Yılın Oyuncusu ödülünü Manchester United takımından Ruud van Nistelrooy kazandı. Barclaycard Altın Ayakkabı Altın Ayakkabı ödülünü 38 lig maçında 25 gol atan Ruud van Nistelrooy kazandı. Barclaycard Altın Eldiven Altın Eldiven ödülünü sadece 35 gol yiyen Chelsea kalecisi Carlo Cudicini kazandı. Sezonun golü Sezonun golü ödülünü 6 Kasım 2002 tarihinde Tottenham Hotspur'a attığı gol ile Fransız forvetThierry Henry kazandı. Kaynakça Dış bağlantılar RSSSF.com'da 2002-03 Premier League Season 2002-03 FA Premier League İncelemesi Soccerbot sitesinin 2002-03 Premier League İncelemesi Barclaycard Premiership club-by-club Season İncelemesi Kategori:Premier League sezonları Premier League Premier League
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri