Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2002 Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Kongresi

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2002 Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Kongresi, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanını belirlemek için 3 Mart 2002 tarihinde Acıbadem İSTEK Vakfı'nda gerçekleştirilen olağan seçimli kongredir. Kongre, Fenerbahçe Kongre Divan Kurulu Başkanı Talat Yılmaz'ın başkanlığında yönetilmiştir. Yapılan seçim sonucunda Aziz Yıldırım, 5. kez Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı seçilmiştir. Kongre Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2001'deki seçimli kongresinin üzerinden bir sene geçmemesine rağmen tüzük gereği kulüp olağan seçimli genel kurula gitti. Mevcut başkan Aziz Yıldırım seçime tek aday olarak girdi. Aziz Yıldırım'ın talep ettiği tüzük değişiklikleri kabul edildi. Aidatlar yıllık 600 bin liradan, 50 milyon liraya çıkarıldı. Yönetim kurulu ibra edildi. 85 trilyon liralık 2002 yılı bütçesi de kongre üyelerinden onay aldı. Kongrenin ana gündemi Fenerbahçe'nin eski seçimlerinde etkili olan Fenerbahçe Dernekleri ile Aziz Yıldırım arasındaki tartışmalar olmuştur. Özellikle Kadıköy Grubu, Birleşik Grup Derneği ve Fenerbahçe Grubu dernekleri kongreyi çeşitli sebeplerden dolayı protesto etmiştir. Altyapı ve Sarı - Lacivert Dernekleri üyeleri ise Aziz Yıldırım'ın yedek listesinde yer aldıklarından seçime katılım sağladılar. Bu seçim derneklerin etkisini gösterdiği son Fenerbahçe Kongresi olmuştur. Ayrıca bu seçim başkan adayı ve yönetici adaylarının teker teker oylanabildiği, listede üzerinin çizilebildiği ve başka adayların yazılabildiği bir seçim olmuştur. Bu eylem yönetim kurulu listesini delmek olarak adlandırılmıştır. Adaylar Aziz Yıldırım'ın Listesi Asil Üyeler: Atilla Kıyat, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, Osman Yalçın, Ali Yıldırım, Nihat Özdemir, Sadettin Saran, Hakan Bilal Kutlualp, İlhan Ekşioğlu, Zeynep Sabancı, Vedat Olcay, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Murat Aşık Yedek üyeler: Mehmet Karasu, Işık Eyigüngör, Rahmi Eyüboğlu, Ünal Uzun, Orhan Demirel, Burak Karabacak, Hakan Dinçay Seçim Sonuçları Kullanılan 2 bin 179 oydan geçerli 2 bin 175 oyu alan Aziz Yıldırım tek aday olarak girdiği seçimde bir kez daha Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı seçilmiştir. Yönetim kurulu oylamasında ise Atilla Kıyat, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, Osman Yalçın 2177 oy, Ali Yıldırım, Nihat Özdemir, Sadettin Saran 2176 oy, İlhan Ekşioğlu, Hakan Bilal Kutlualp 2175 oy , Zeynep Sabancı 2174 oy, Murat Aşık 2171 oy, Vedat Olcay 2156 oy, Mahmut Uslu 2167 oy, Murat Özaydınlı ise 2093 oy almıştır. Kaynakça Kategori:Fenerbahçe SK kongreleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri