Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2002 NBA All-Star Maçı

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2002 NBA All-Star Maçı 10 Şubat 2002 günü oynanmıştır. 51.si yapılan organizasyon, Philadelphia şehri, First Union Center da düzenlenmiştir. Batı karması doğu karmasını 135- 120 yenerken, Los Angeles Lakers gardı Kobe Bryant 31 sayı, 5 ribaund ve 5 asist ile maın en değerli oyuncusu seçilmiştir. Tracy Mcgrady kenardan gelerek 24 sayılık bir katkı yapmış, basketbola geri dönen Michael Jordan ilk All-Star maçı'nda 8 sayılık bir performansa imza atmıştır. 2001 yılında yapılan All-Star Maçı'nda en çok oyu alan Vince Carter, 1,470,176 oy ile bu organizasyonunda en çok oy al oyuncusu olmuştur. Don Nelson batı karması antrenörlüğünü yaparken, Byron Scott Doğu karması antrenörülğünü üstlenmiştir. Vince Carter oynamadı. Yerine Jason Kidd dahil edildi. Shaquille O'Neal oynamadı. Yerine Chris Webber dahil edildi. Antrenörler Doğu Konferansı Byron Scott, New Jersey Nets Batı Konferansı Don Nelson, Dallas Mavericks 'got milk?' Çaylaklar Maçı Çaylaklar takımı antrenörü: Chuck Daly Çaylaklar takımı yardımcı antrenörü: Darryl Dawkins İkinci yıl oyuncuları takımı antrenörü: Billy Cunningham İkinci yıl oyuncuları takımı yardımcı antrenörü: Bobby Jones Smaç Yarışması Jason Richardson 2002 yılı smaç yarışmasının galibi olmuştur. Üç Sayı yarışması Peja Stojakovic üç sayış yarışmasını kazanmıştır. 989 Sports All-Star Hoop-It-Up Kaynakça http://www.basketball-reference.com/allstar/NBA_2002.html https://web.archive.org/web/20171227062042/http://www.nba.com/history/allstar/recap_2002.html Kategori:Philadelphia'da spor Kategori:Philadelphia tarihi Kategori:NBA All-Star NBA All-Star Maçı NBA All-Star Maçı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri