Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2003 Grammy Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2003 Grammy Ödülleri her yıl verilen Grammy ödüllerinin 45.sidir. Dustin Hoffmann'ın sunduğu 23 Şubat 2003'te verilen ödüllerin en başarılısı 5 ödül kazanan Norah Jones oldu. Genel Ödüller Yılın Kaydı: "Don't Know Why" - Norah Jones (sanatçı, yapımcı), Arif Mardin (yapımcı), Jay Newland (yapımcı) Yılın Albümü: "Come Away With Me" - Norah Jones (sanatçı, yapımcı), Arif Mardin (yapımcı), Jay Newland (yapımcı), S. Husky Höskulds (mühendis, mixer), Ted Jensen (mixer) Yılın Şarkısı: "Don't Know Why" (Norah Jones) - Jesse Harris En İyi Yeni Sanatçı: Norah Jones Pop müzik En İyi Pop Kadın Vokal Performansı: "Don't Know Why" - Norah Jones En İyi Pop Erkek Vokal Performansı: "Your Body is a Wonderland" - John Mayer En İyi Pop Grup Vokal Performansı: "Hey Baby" - No Doubt En İyi Pop Düet: "The Game of Love" - Santana & Michelle Branch En İyi Pop Enstrümantal Performans: "Auld Lang Syne" - B.B. King En İyi Pop Enstrümantal Albüm: "Just Chillin'" - Norman Brown En İyi Pop Vokal Albüm: "Come Away With Me" - Norah Jones Dans müziği En İyi Dans Kaydı: "Days Go By" - Dirty Vegas Geleneksel Pop müzik En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm: "Playin' With My Friends: Bennett Sings the Blues" - Tony Bennett Rock müzik En İyi Rock Kadın Vokal Performansı: "Steve McQueen" - Sherly Crow En İyi Rock Erkek Vokal Performansı: "The Rising" - Bruce Springsteen En İyi Rock Grup Vokal Performansı: "In My Place" - Coldplay En İyi Hard Rock Performansı: "All My Life" - Foo Fighters En İyi Metal Performansı: "Here to Stay" - Korn En İyi Rock Enstrümantal Performansı: "Approaching Pavonis Mons By Balloon (Utopia Planitia)" - The Flaming Lips En İyi Rock Şarkısı: "The Rising" - Bruce Springsteen En İyi Rock Albümü: "The Rising" - Bruce Springsteen Alternatif müzik En İyi Alternatif Müzik Albümü: "A Rush of Blood to the Head" - Coldplay R&B En İyi R&B Kadın Vokal Performansı: "He Think I Don't Know" - Mary J. Blige En İyi R&B Erkek Vokal Performansı: "U Don't Have To Call" - Usher En İyi R&B Grup Vokal Performansı: "Love's in Need of Love Today" - Stevie Wonder & Take 6 En İyi R&B Şarkısı: "Love of My Life (An Ode to Hip Hop)" - Erykah Badu & Common En İyi R&B Albümü: "Voyage to India" - India.Arie En İyi Modern R&B Albümü: "Ashanti" - Ashanti En İyi Geleneksel R&B Vokal Performansı: "What's Going On" - Chaka Khan Rap En İyi Rap Düeti: "Dilemma" - Nelly & Kelly Rowland En İyi Rap Kadın Performansı: "Scream a.k.a. Itchin" - Missy Elliott En İyi Rap Erkek Performansı: "Hot in Herre" - Nelly En İyi Rap Grup Performansı: "The Whole World" - Killer Mike & Outkast En İyi Rap Albümü: "The Eminem Show" - Eminem Dış bağlantılar Ödülleri kazananların tam listesi Kategori:Grammy Ödülleri törenleri Grammy Ödülleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri