Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2006 Altın Örümcek Web Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
sağ|küçükresim|upright=1.82| Altın Örümcek Web Ödülleri 2006 ... 2006 Altın Örümcek Web Ödülleri, 27 Ocak 2007 tarihinde düzenlenen, İ.T.Ü. Maslak Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Türkiye'de web sitelerini derecendirerek ödül veren organizasyon beşincisidir. Doruk.net tarafından, en iyi web sitelerinin değerlendirildiği Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonunun 2006 yılında 5.si düzenlenmiştir. Web ve internet teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin ödüllendirilmesi ve internet sektöründeki yatırımların teşvik edilmesi amacıyla Doruk.net tarafından düzenlenen organizasyonda 2006 senesinde 46 kategoride ödül verilmiştir. 46 kategoride, 1680 başvurunun yapıldığı organizasyonda değerlendirmeyi Türkiye'nin bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen kişilerinden oluşan 45 kişilik jüri üyesi ve www.altinorumcek.com sitesi üzerinden final değerlendirme sürecinde oy veren internet kullanıcıları gerçekleştirmiştir. İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde organizasyonu BKM tarafından gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Yosi Mizrahi yapmıştır. 46 kategoride ödüller, birinci, ikinci ve üçüncü seçilen sitelere verilmiştir. En iyi web sitesi www.istanbulmodern.org altın örümcek ödülünü kazanmıştır. Diğer kategoriler de kristal örümcek ödüllerini almışlardır. Dış bağlantılar Altın Örümcek Resmi Web Sitesi* Altın Örümcek Değerlendirme Kriterleri Kategori:Altın Örümcek Web Ödülleri Altın Örümcek Web Ödülleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri