Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2006 Wimbledon Tenis Turnuvası - Çift kadınlar

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
Cara Black ve Liezel Huber son şampiyonlardı, ancak birlikte oynamadılar. Black, Rennae Stubbs ile Huber ise Martina Navratilova ile partner oldu, fakat her iki çift de sırasıyla yarı final ve çeyrek finalde Yan Zi ve Zheng Jie'ye kaybetti. Yan ve Zheng, finalde Virginia Ruano Pascual ve Paola Suárez'i 6-3, 3-6, 6-2'lik setlerle 2-1 yenerek 2006 Wimbledon Tenis Turnuvası'nda çift kadınlar şampiyonluğunu kazandı. Finalde kaybettikleri maçla Ruano Pascual ve Suárez, kariyer Grand Slam'ini tamamlama şansını kaçırdılar. Seribaşları Lisa Raymond / Samantha Stosur (Üçüncü tur) Cara Black / Rennae Stubbs (Yarı finaller) Daniela Hantuchová / Ai Sugiyama (İlk tur) Yan Zi / Zheng Jie (Şampiyon) Anna-Lena Grönefeld / Meghann Shaughnessy (Çeyrek finaller) Shinobu Asagoe / Katarina Srebotnik (İlk tur) Liezel Huber / Martina Navratilova (Çeyrek finaller) Yelena Dementyeva / Flavia Pennetta (Üçüncü tur) Květa Peschke / Francesca Schiavone (Çeyrek finaller) Eleni Daniilidu / Anabel Medina Garrigues (Çeyrek finaller) Yelena Lihovtseva / Anastasiya Mıskina (Üçüncü tur) Svetlana Kuznetsova / Amélie Mauresmo (İkinci tur) Li Ting / Sun Tiantian (İlk tur) Émilie Loit / Nicole Pratt (İlk tur) Nathalie Dechy / Gisela Dulko (İlk tur) Marion Bartoli / Shahar Pe'er (İkinci tur) Elemeler Eşleşmeler Finaller Üst yarı Bölüm 1 Bölüm 2 Alt yarı Bölüm 3 Bölüm 4 Kaynakça Dış bağlantılar Eşleşme ağacı WTAtennis.com'da 2006 Wimbledon Tenis Turnuvası 2006 Wimbledon Tenis Turnuvası - Kadınlar eşleşmeleri ve sonuçları Uluslararası Tenis Federasyonu internet sitesi Çift kadınlar Kategori:Yıllara göre Wimbledon Tenis Turnuvası - Çift kadınlar
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri