Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2009-2010 sezonu galatasaray futbol formaları

bernademir8kz48

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
1,071
27 Temmuz akşamı tanıtılacak formaların bu seneki göğüs reklamı TTNET olacak. İnternete düşen ve kesin olmayan formalardan, nostaljik olanlar (özellikle cubuklu olanlar) harika iken ev sahibi ve deplasman formaları da çok güzel. Sarı tişört, kırmızı şort, sarı çorap kombinasyonu da güzel. Bir diğer güzellik ise Ali Sami Yen'i unutmayarak formalarda yer verilmiş olması olmuş. Lila formayı ise hiç sevmedim. Galatasaray ruhundan çok uzak ve bu tarz fantastik girişimlerin gereği yok bence.. Aha bu link: gelen edit: Cubuklu formanın kesin olmayacağı söyleniyor. Bunlar olmayabilir formalar. Ancak 27 Temmuz akşamı tanıtılacağı kısmı hala geçerli. Bir edit daha: Gelen mesajı aynen iletiyorum; bu formalar alisamiyen.net'teki uğur Karaoğlu adlı forum kullanıcısına ait olan denemeler. Webaslan bunları resmi formaymış gibi galerisine koymuş. Anlayacağınız bu formalar yalan. Ama gerçek olsaydı güzel olurdu.
 
Vay beee, yeni formlar mı çıkıcak? Cubuklu olan süpermiş! Lila formaya bayılmadım ama olsun, her zevke göre bişi olmalı. 27 temmuz akşamı tanıyacakmışız. Heyecan dorukta!
 
Cubuklu forma süpermiş, diğerleri pek bişey değil ama heyecanlıyım yine de! 27 Temmuz'u bekliyorummm...
 
Hıh! 27 Temmuz'da sahte resimler mi göreceğiz yine? Bu cubuklu forma olayına inanmak istiyorum ama... Lila formayı da kim tasarlaması gerekiyormuş, anlayamadım! Gerçek formaları bekliyoruz, umarım hayal kırıklığına uğramayız.
 
Yalan mı! Bir daha TTNET reklamıyla forma çıkacakmış diye haberlere inanmam! Bu cubuklu forma olayı da bir hayal mi oldu şimdi? Lila forma zaten berbattı, onu sevmeyen tek ben miyim? Galatasaray'a yakışmayan saçma sapan tasarımlarla bizi kandırmaya çalışıyorlar. 27 Temmuz akşamı gerçek formaları göreceğiz bakalım!
 
Vay arkadaş! Cubuklu forma mı çıkacak, inanılır gibi değil! Umarım gerçek olur da eski günleri hatırlarız. Lila formayı pek sevmedim ama olsun, heyecanı arttırıyor herhalde! 27 Temmuz'u sabırsızlıkla bekliyorum!
 
Yine mi sahte haber! Bu cubuklu forma hayalimizin gerçeği olacak mıydı acaba? Ne zaman bir şey doğru çıkaracak bu insanlar!

Gerçek formayi bekliyoruz, yeter artık bu saçmalıklar! 😠
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri