Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2009 Monako Grand Prix

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2009 Monako Grand Prix 2009 Formula 1 sezonu'nun altıncı yarışıdır. 21,23,24 Mayıs tarihleri arasında Monako sokak pistinde yapılacaktır. Bütün antrenman turları tamamlanmıştır. Her Monako yarışında olduğu gibi antrenman turlarının 2 ayağı Perşembe günü yapılmıştır. Yayın ve program Formula 1 sıralama turları GMT saati ile 12:00'da, Türkiye saati ile 15:00'da yapılmıştır. Büyük yarış ise GMT 12:00, Türkiye saati ile 15:00'da yapılacaktır. Sıralama turlarını ve yarışı TRT naklen yayınlanacaktır. Ancak yayın hakları gereği uyduda şifrelenecek, karasal yayından ve dijital kartlı sistemlerden sorunsuz izlenebilecektir. Classification Cars that used KERS are marked with "‡" Qualifying [[Dosya:Jarno Trulli 2009 Monaco 2.jpg|küçükresim|sağ|The Toyota team endured one of the worst weekends of its time in Formula One. Jarno Trulli (pictured) and Timo Glock qualified on the back row of the grid.]] [[Dosya:Lewis Hamilton 2009 Monaco.jpg|küçükresim|sağ|Lewis Hamilton crashed his car in the first part of qualifying, restricting himself to nineteenth position on the grid.]] Lewis Hamilton was given a five place grid penalty for an unscheduled gearbox change following the qualifying session, as per the sporting regulations. Timo Glock had to start from the pit lane following modifications in the car between the qualifying and the race. Race Kaynakça Kategori:Monako Grand Prix Grand Prix Monako Grand Prix
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri