Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2009 NBA Playoffları

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2009 NBA Playoffları 2008-09 18 Nisan günü başlamıştır. Batı ve Doğu Konferansından 16 takım şampiyonluk için mücadele eder. Cleveland Cavaliers 66 galibiyet alarak kulüp rekorunu kırmasına rağmen konferans finallerinde Hidayet Türkoğlunun takımı Orlando Magice 4-2 ile yenilerek elenmiştir. Kevin Garnett'siz playofflara devam eden Boston Celtics ilk turda Chicago Bulls ile çok çetin mücadele yaşamasına rağmen seriyi 4-3 ile geçmiştir. Orlando Magic 1995 yılında kaldığı finallerden sonra ilk defa 2009 yılında ikinci kez NBA finallerine çıkma başarısı göstermiştir. Los Angeles Lakers 1999-2000 sezonundan sonra ilk defa ligi 65 galibiyet alarak sezonu tamamlamış, playofflarda ikinci turda Houston Rockets'a karşı çok zorlansa da 4-3 ile seriyi geçmişti. Orlando Magic ve Los Angeles Lakers arasında yapılan NBA Finalleri maçları çok fazla çekişmeye yer vermemiş ve Lakers seriyi 4-1 ile kazanara tarihinin 15. şampiyonluğuna ulaşmıştır. Finallerin en değerli oyuncusu Lakers'ın gardı Kobe Bryant olmuştur. Doğu Konferansı İlk Tur (1) Cleveland Cavaliers (8) Detroit Pistons (2) Boston Celtics (7) Chicago Bulls (3) Orlando Magic (6) Philadelphia 76ers (4) Atlanta Hawks (5) Miami Heat Konferans Yarıfinalleri (1) Cleveland Cavaliers (4) Atlanta Hawks (2) Boston Celtics (3) Orlando Magic Konferans Finalleri (1) Cleveland Cavaliers (3) Orlando Magic Batı Konferansı İlk tur (1) Los Angeles Lakers (8) Utah Jazz (2) Denver Nuggets (7) New Orleans Hornets (3) San Antonio Spurs (6) Dallas Mavericks (4) Portland Trail Blazers (5) Houston Rockets Konferans Yarıfinalleri (1) Los Angeles Lakers (5) Houston Rockets (2) Denver Nuggets (6) Dallas Mavericks Konferans Finalleri: (1) Los Angeles Lakers (2) Denver Nuggets NBA Finalleri: (W1) Los Angeles Lakers (E3) Orlando Magic İstatitikler Kaynakça http://www.basketball-reference.com/playoffs/NBA_2009.html Kategori:2009'da basketbol Kategori:NBA playoffları
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri