Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2009 Türkiye Kupası Finali

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2009 Türkiye Kupası Finali 13 Mayıs 2009 tarihinde İzmir Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynandı, Beşiktaş bu maçtan 4-2 galip geldi. Fenerbahçe Bursaspor, Eskişehirspor, MKE Ankaragücü ve Tokatspor'un bulunduğu C Grubu'nda mücadele vererek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Bursaspor'la evinde 3-1 deplasmanda ise 1-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Sivasspor'u evinde 3-1 yenip, deplasmanda 0-0 berabere kalarak finale çıkmaya hak kazandı. Beşiktaş A Grubu'nda Antalyaspor, Gaziantepspor, Trabzonspor ve Gaziantep BB ile mücadele verdi ve çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde Antalyaspor ile eşleşti. Antalyaspor'u evinde 3-1, deplasmanda 2-1 yendi. Yarı finalde Ankaraspor'a evinde 2-1 mağlup oldu, ancak deplasmanda 3-1 yenince finale çıktı. Final Yusuf Şimşek 6. dakikada sahneye çıkarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 26'yı gösterdiğinde Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza durumu 1-1 yaptı. Bobô Beşiktaş'ı tekrar öne geçiren golü 56. dakikada attı ve maç 2-1 oldu. 73. dakikada Filip Hološko Beşiktaş'ın 3. golünü atarak durum 3-1 oldu. 80. dakikada Bobô kendisinin 2. Beşiktaş'ın 4. golünü atarak Beşiktaş'lıları rahatlattı. 90. dakikada Fenerbahçe kaptanı Alex ile kullandığı penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu belirledi: 4-2. Beşiktaş bu maçla birlikte Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü ve son 4 yılda 3. kupasını aldı. Maç detayları Kategori:Türkiye Kupası finalleri 2009 2009 Türkiye Kupası Finali
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri