Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2011 Emirates Cup

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2011 Emirates Cup, İngiliz futbol kulübü Arsenal'ın ev sahipliğinde, 30-31 Temmuz 2011 tarihlerinde Londra'daki Emirates Stadyumu'nda düzenlenen ve iki gün süren, sezon öncesi hazırlık turnuvası statüsündeki Emirates Cup'ın 5. sezonudur. Turnuvaya ev sahibi Arsenal takımının yanı sıra, Boca Juniors, Paris Saint-Germain ve New York Red Bulls'un katılımıyla organize edildi. Red Bulls ve Boca Juniors'un katılmasıyla birlikte ilk kez UEFA'ya üye olmayan kulüpler yarışmada yer aldı. Turnuvada iki maç yapan her takıma galibiyette üç, beraberlikte bir puan verilirken mağlubiyet durumunda puan verilmedi. Ayrıca önceki turnuvalarda, takımların attıkları her gol başına fazladan bir puan verilmesi uygulaması bu turnuvada uygulanmadı. Arsenal ile Paris Saint-Germain ve New York Red Bulls ile Boca Juniors takımları birbirleriyle maç yapmadı. Emirates Cup'ın açılış maçında, New York Red Bulls Paris Saint-Germain'i tek golle mağlup ederken, Arsenal ile Boca Juniors 2-2 berabere kaldı. İkinci gün oynanan karşılaşmalarda ise Paris Saint-Germain Boca Juniors'ı 3-0 mağlup ederken, Arsenal da New York Red Bulls ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Red Bulls turnuvayı 4 puanla şampiyon olarak tamamladı. Arka plan Emirates Cup, Arsenal'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Emirates Stadyumu'nda sezon öncesi bir hazırlık turnuvası düzenleme çalışmalarının ardından ilk kez Temmuz 2007'de organize edilmişti. Arjantin ekibi Boca Juniors, Fransız takımı Paris Saint-Germain ve Amerikan kulübü New York Red Bulls, ev sahibi Arsenal ile birlikte 2011 organizasyonunun katılımcıları olarak duyuruldu. Boca Juniors ve New York Red Bulls'un turnuvaya dahil edilmesiyle birlikte, ilk kez UEFA bölgesi dışındaki kulüpler yarışmaya katılmış oldu. New York Red Bulls'un turnuvaya katılmasıyla birlikte, daha önce Arsenal forması giyen Thierry Henry ilk kez eski kulübüne karşı forma giydi. Sıralama Her kazanan takıma üç puan, beraberliğe bir puan verildi. Daha önceki turnuvalarda gol atan takımları ödüllendirmek için atılan her gole ekstradan bir puan verilirken, bu uygulama bu turnuvada kullanılmadı ve geleneksel puanlama sistemi kullanıldı. Maçlar ---- ---- ---- Gol krallığı [[Dosya:Robin Van Persie 2 (6141719397).jpg|küçükresim|upright=1.14|Robin van Persie, Arsenal'ın iki maçında da gol attı.]] Kaynakça Kategori:Emirates Cup
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri