Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2013 CONCACAF 20 Yaş Altı Şampiyonası

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2013 CONCACAF 20 Yaş Altı Şampiyonası , Kuzey Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu'nun (CONMEBOL), 20 yaş altı millî takımları için 18 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında Meksika'da düzenlediği futbol turnuvası. Finalde Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-1 mağlup eden Meksika, turnuvanın şampiyonu olmuştur. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Meksika ile beraber, ikinci Amerika, üçüncü El Salvador ve dördüncü Küba takımları 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmışlardır. Bu şampiyonluk Meksika takımının 12. şampiyonluğudur. Katılımcı takımlar (Ev sahibi ülke) (şampiyon) Stadyumlar Turnuva maçları, Puebla şehrinde bulunan, Estadio Olímpico de C.U. ve Estadio Cuauhtémoc stadyumlarında oynanmıştır. A Grubu ---- ---- B Grubu ---- ---- C Grubu ---- ---- D Grubu ---- ---- Eleme Aşaması Çeyrek final ---- ---- ---- Yarı final ---- Üçüncülük maçı Final Şampiyon Oyuncu Ödülleri Gol Kralı Amet Ramirez (FT) Turnuvanın En Değerli Oyuncusu Antonio Briseño (DF) Altın Eldiven Richard Sanchez Turnuvanın Takımı Kaynak: Gol Sayıları 2 gol Caleb Clarke Samuel Piette Arichel Hernandez Kendan Anderson Jairo Henríquez Antonio Briseño Marco Bueno Jesus Escoboza Julio Gómez Jairo Jiménez Daniel Cuevas Luis Gil 1 gol Dylan Carreiro Mauro Eustaquio Ben McKendry Stefan Vukovic David Ramirez John Jairo Ruíz Adrian Diz Daniel Luis Vidarrell Merencia Olivier Ayala Roberto González Romel Mejia José Peña Maurice Jean-Dany Omar Holness Damion Lowe Jonathan Espericueta Francisco Flores Armando Zamorano Eulises Pavón Roberto Chen Alexander Gonzalez Romario Piggott Reid Strain Benji Joya Mario Rodriguez Wil Trapp Kendi kalesine gol Olivier Ayala (Meksika adına) 2013 FIFA U-20 Dün Kupası katılımcıları Turnuvada yarı final oynayan dört takım 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanmıştır. Kaynakça Ayrıca bakınız 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Dış bağlantılar 2013 Kategori:2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası elemeleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri