Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2014 Grammy Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2014 Grammy Ödülleri (56. Grammy Ödülleri), 26 Ocak 2014'te Los Angeles'taki Staples Center'da yapılan Grammy ödül gecesidir. Performanslar Sunucular Marc Anthony Black Sabbath Zac Brown Gloria Estefan Jamie Foxx Ariana Grande Neil Patrick Harris Olivia Harrison Juanes Alicia Keys Cyndi Lauper Jared Leto Bruno Mars Martina McBride Miguel Yoko Ono Smokey Robinson Ryan Seacrest Steven Tyler Ödüller Yılın Kaydı: Get Lucky (Daft Punk) Yılın Albümü: Random Access Memories (Daft Punk) Yılın Şarkısı: Royals (Joel Little & Ella Yelich O'Connor) En İyi Yeni Sanatçı: Macklemore & Ryan Lewis En İyi Pop Solo Performans: Royals (Lorde) En İyi Düet/Grup Pop Performans: Get Lucky (Daft Punk) En İyi Enstrümantal Pop Albümü: Steppin' Out (Herb Alpert) En İyi Vokal Pop Albümü: Unorthodox Jukebox (Bruno Mars) En İyi Dans Kaydı: Clarity (Zedd, Foxes) En İyi Dans/Elektronik Albümü: Random Access Memories (Daft Punk) En İyi Geleneksel Pop Vokal Albüm: To Be Loved (Micheal Bublé) En İyi Rock Performansı: Radioactive (Imagine Dragons) En İyi Metal Performansı: God Is Dead? (Black Sabbath) En İyi Rock Şarkısı: Cut Me Some Slack (Dave Grohl, Paul McCartney, Krist Novoselic & Pat Smear) En İyi Rock Albümü: Celebration Day (Led Zeppelin) En İyi Alternatif Albüm: Modern Vampires Of The City (Vampire Weekend) En İyi R&B Performansı: Something (Snarky Puppy & Lalah Hathaway) En İyi Geleneksel R&B Performansı: Please Come Home (Gary Clark Jr.) En İyi R&B Şarkısı: Pusher Love Girl (James Fauntleroy, Jerome Harmon, Timothy Mosley & Justin Timberlake. En İyi Çağdaş Urban Albümü: Unapologetic (Rihanna) En İyi R&B Albümü: Girl on Fire (Alicia Keys) En İyi Rap Performansı: Thrift Shop (Macklemore & Ryan Lewis, Wanz) En İyi Rap/Sung İşbirliği: Holy Grail (Jay Z, Justin Timberlake) En İyi Rap Şarkısı: Thrift Shop (Ben Hanggerty & Ryan Lewis. En İyi Rap Albümü: The Heist (Macklemore & Ryan Lewis) En İyi Country Solo Performans: Wagon Wheel (Darius Rucker) En İyi Country Düet/Grup Performansı: From This Valley (The Civil Wars) En İyi Country Şarkısı: Merry Go 'Round (Shane McAnally, Kacey Musgraves & Josh Osborne. Şarkı sözü yazarı: Kacey Musgraves) En İyi Country Albümü: Same Trailer Different Park (Kacey Musgraves) En İyi New Age Albümü: Love's River (Laura Sullivan) En İyi Enstrümantal Caz Albümü: Money Jungle: Provocative In Blue (Terri Lyne Carrington) En İyi Blues Albümü: Get Up! (Ben Harper ile Charlie Musselwhite) En İyi Reggae Albümü: Ziggy Marley In Concert (Ziggy Marley) En İyi Dünya Müzik Albümü: Savor Flamenco (Gipsy Kings) En İyi Müzik Video: Suit & Tie (Justin Timberlake, Jay Z) En İyi Müzik Film: Live Kisses (Paul McCartney) Kaynakça http://www.sabah.com.tr:Grammy 2014 Kazananlar Listesi en.wikipedia.org: Grammy 2014 Kategori:Grammy Ödülleri törenleri Grammy
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri