Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2014 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2014 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Macaristan'ın evsahipliğinde Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nın 13.'sü, 1948'den 2002'ye kadar düzenlendiği adıyla Avrupa 18 Yaş Altı Futbol Şampiyonaları ile birlikte 63.'sü dür. Organizasyon Macaristan'ın Budapeşte, Felcsút, Győr ve Pápa kentlerinde yapıldı. Macaristan bu turnuvaya 1990'dan sonra ikinci kez ev sahipliği yapmıştır. Turnuvaya katılacak sporcular 1 Ocak 1995 ve daha sonrasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Ön eleme maçları Eylül 2013 ile Haziran 2014 tarihlerinde oynanmıştır. Macaristan 19 yaş altı millî futbol takımı ev sahibi statüsü ile turnuvaya direkt olarak katılmaya hak kazanmıştır. Bir önceki turnuvayı finalde Fransa'yı 1-0 yenen Sırbistan turnuvadaki ilk şampiyonluğunu kazanmıştır. Her iki grupta yer alacak ilk 3 takım 2015 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına katılmaya hak kazanacaklardır. Ev Sahibi Şehirler Karşılaşmalar 4 şehirde gerçekleşecektir: Katılan Ülkeler Sekiz ülke katılım gösterecektir. Kadrolar Hakemler UEFA,6 orta hakem, 8 yardımcı hakem ve 2 tane dördüncü hakem olmak üzere toplam 16 hakemi bu organizasyon için görevlendirmiştir. Orta Hakem Kevin Clancy Javier Fernández Tore Hansen Enea Jorgji Stephan Klossner István Kovács Yardımcı Hakem Yashar Abbasov Yevgeniy Belskiy Laurent Conotte Darren England Henrik Larsen Wayne McDonnell Ivo Nádvorník Gylfi Már Sigurðsson 4.cü Hakem Tamás Bognár Mihály Fábián Grup aşaması upright=1.82|küçükresim|2014 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası finalist takımları Final aşaması kuraları 19 Haziran 2014 tarihinde Felcsút'taki Pancho Arena'da çekilmiştir. Gruplarını ilk 2 sırada bitirecek takımlar yarı finale yükselecektir. Tüm Saatler Orta Avrupa Yaz Saatine göredir: UTC+02.00 A grubu ---- ---- B grubu ---- ---- Eleme Aşaması Yarı finaller ---- Final Goller 6 gol Davie Selke 5 gol André Silva 2 gol Sinan Bytyqi Florian Grillitsch Hany Mukhtar Marcos Lopes Nemanja Maksimović 1 gol Markus Blutsch Valentin Grubeck Peter Michorl Levin Öztunalı Niklas Stark Marc Stendera Anthony Syhre Norbert Balogh Zsolt Kalmár Bence Mervó Szabolcs Varga Dor Hugi Gelson Martins Tomás Podstawski Romário Baldé Ivo Rodrigues Luka Jović Staniša Mandić Mykyta Burda Vyacheslav Tankovskiy Kaynakça Dış bağlantılar Resmi site Resmi Program 2014 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri