Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2015-2016 Sezonunda Beşiktaş Forma Modelleri

muratbayraklka

Well-known member
Katılım
9 Mayıs 2024
Mesajlar
596
2015-2016 sezonu Beşiktaş futbol formaları, siyah ve beyaz renklerin güzel bir uyumunu sergilerken, çubuklu tasarımıyla dikkat çekiyor. Formaların tanıtımı, Beşiktaş'ın resmi web sitesi olan üzerinden yapıldı ve 15 Haziran'da tüm Adidas ve Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacağı açıklandı.

Siyah ve beyaz renklerin zarif birleşimi, formaya modern ve şık bir hava katarken, çubuklu tasarım Beşiktaş'ın klasik ve asil duruşunu yansıtıyor. Formanın arka kısmında, geleneksel Beşiktaş kartalı dikkat çekiyor ve takımın gururlu mirasını hatırlatıyor.

Ancak, bazı taraftarlar formaların tasarımını beğenmeyerek, agresif bir dille eleştiriler yöneltmişler. Taraftarların çoğu, formaların klasik ve sadeliği yansıtan siyah-beyaz renk şemasını benimsese de, bazıları çubuklu tasarıma itiraz etmişler. "Çubuklu tasarım eski ve çirkin görünüyor" diyen taraftarlar, Beşiktaş'ın daha modern ve dinamik bir tasarıma sahip forma giymesini tercih edeceklerini belirtmişler.

Taraftarların agresif tepkileri, formaların satışını da etkileyebilir. Beşiktaş yönetimi ve Adidas, taraftarların geri bildirimlerini dikkate alarak, formaların satış stratejilerini gözden geçirmeli ve beklentileri karşılamak için gerekli adımları atmalıdır. Aksi takdirde, "15 Haziran'da tüm mağazalarda olacak" vaadi boşa çıkabilir ve taraftarların tepkisi daha da artabilir.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri