Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2015 Billboard Müzik Ödülleri

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2015 Billboard Müzik Ödülleri 17 Mayıs 2015'te Las Vegas, MGM Grand Garden'da verilen bir müzik ödülü seremonisi. Şov Ludacris ve Chrissy Teigen tarafından sunuldu, ABC'de canlı olarak yayınlandı. Taylor Swift Top Artist, Top Female Artist ve 1989 için Top Billboard 200 ödülleri dahil 14 adaylıktan 8'ini kazandı. Sam Smith, Iggy Azalea ve Pharrell Williams ise 3 kategoride ödül kazanmayı başardılar. Meghan Trainor, One Direction, Jason Aldean, John Legend ve Hozier ise 2 kategoride ödül kazandılar. Swift "Bad Blood" şarkısının müzik videosunun prömiyerini şovun başında yaptı. Mariah Carey ise 1998'den itibaren seremonideki ilk performansını sergiledi. Performans sergileyenler Sunucular Ana şov Taylor Swift — Van Halen'i sundu Lily Aldridge & Charli XCX — Top Duo/Group ödülünü sundu Laverne Cox & Tracee Ellis Ross — Top Billboard 200 Album ödülünü sundu Chrissy Teigen — Fall Out Boy & Wiz Khalifa'yı sundu Kaitlyn Bristowe & The Bachelorettedan Britt Nilsson — Nick Jonas'ı sundu Chrissy Teigen — Meghan Trainor & John Legend'ı sundu Idina Menzel — Mariah Carey'i sundu Danica McKellar — Top Rap Song ödülünü sundu Ludacris & Tyrese Gibson - Wiz Khalifa, Charlie Puth, ve Lindsey Stirling'i sundu Celine Dion — Top Male Artist ödülünü sundu Taraji P. Henson — Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray|Bryshere 'Yazz' Gray, ve Estelle'i sundu One Direction — Top Radio Song ödülünü sundu Florida Georgia Line — Little Big Town & Faith Hill'i sundu Ellen Pompeo — Top Female Artist ödülünü sundu Kira Kazantsev & Pete Wentz — Top Touring Artist ödülünü sundu Jennifer Lopez — Pitbull & Chris Brown'u sundu Zendaya — Ed Sheeran'ı sundu 50 Cent & Rita Ora — Top 100 Song ödülünü sundu Prince Royce — Billboard Chart Achievement Awardı sundu Fifth Harmony — Nicki Minaj & David Guetta'yı sundu Molly Ringwald — Simple Minds'ı sundu Pentatonix — Kelly Clarkson'ı sundu Brett Eldredge & Hailee Steinfeld — Top Country Artist ödülünü sundu John Legend — Imagine Dragons'ı sundu Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, ve Adrian Grenier — Top Artist Award'ı sundu Kendall Jenner & Kylie Jenner — Kanye West'i sundu Ludacris - Britney Spears & Iggy Azalea'yı sundu Kazananlar ve adaylar Kaynakça Kategori:Müzik ödülleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri