Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2016-17 FIBA Europe Cup

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2016-17 FIBA Europe Cup, FIBA Avrupa tarafından düzenlenen Europe Cup'un ikinci sezonudur. Sezon 18 Ekim 2016 tarihinde başlamıştır, Nisan 2017'de sona erecektir. Format Değişikliği Normal sezonda 38 takımdan 26 takımı direkt katıldı ve diğer 12 takım Basketbol Şampiyonlar Ligi Ön Elemelerinden geldi. Takımlar, coğrafi konumlara göre iki konferans ayrıldı. Toplamda 10 gruba oluşturuldu, 7 grupta 4 takım ve 3 grup 3 takım yer aldı. Gruplardaki ilk iki sırayı yer alan takımlar ve üçüncü sıradaki en iyi dört takım (iki konferanstan ikişer takım) ikinci tura yükseldi. İkinci turda ise takımlar dörderli altı gruba ayrıldı. Birinci sıradaki takımlar ve en iyi iki ikinci takım ile Basketbol Şampiyonlar Ligi normal sezonundan 8 takım son 16 turuna kaldı. Son 16 turundan itibaren Çeyrek final, Yarı final ve Final karşılaşmaları Çift maçlı eliminasyon sisteminde oynanacaktır. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde takım sayısı artmasını nedeniyle eleme turu kaldırıldı ve dört takım grup aşamasına dahil edildi. Böylece takım sayısı 40'tan 38'e indirildi. Normal Sezon Grup aşaması kura çekimi 22 Haziran 2016'da Almnaya'nın Freising şehrinde gerçekleşti. 38 takım coğrafi konumları göz önününe alınarak iki konferansa ayrıldı. Konferans 1: Grup A, B ve D (Dört Takım); Grup C and E (Üç Takım) Konferans 2: Grup F, G, H and J (Dört Takım); Grup I (Üç Takım) Toplamda 10 gruba oluşturuldu, 7 grupta 4 takım ve 3 grup 3 takım yer aldı. Gruplardaki ilk iki sırayı yer alan takımlar ve üçüncü sıradaki en iyi dört takım (iki konferanstan ikişer takım) ikinci tura yükseldi. Hubo Limburg United ve Peja takımları ilk kez Avrupa Kupasında mücadele etmeye hak kazanmıştır. Aynı Puan Toplandığında Geçerli Olacak Kurallar Kendi aralarındaki galibiyet sayısı (ilgili takımlar arasındaki tüm maçlar tamamlanınca) Kendi aralarındaki sayı farkı (ilgili takımlar arasındaki tüm maçlar tamamlanınca) Genel sayı farkı Genel atılan sayı Her maçtaki atılan sayı ile yenilen sayı oranlarının toplamı Konferans 1 A Grubu B Grubu C Grubu D Grubu E Grubu Konferans 2 F Grubu G Grubu H Grubu I Grubu J Grubu Üçüncü Sırada Yer Alan Takımların Sıralaması 4.sırada yer alan takımlara karşı alınan sonuçlar dahil edilmemiştir. Konferans 1 Konferans 2 İkinci Tur K Grubu L Grubu M Grubu N Grubu O Grubu P Grubu İkinci Sırada Yer Alan Takımların Sıralaması Basketbol Şampiyonlar Ligi'den Gelen Takımlar Play - Offs Braket Son 16 |} Çeyrek final |} Yarı final |} Final |} Ödüller En Değerli Oyuncu Grup aşaması Son 16 Çeyrek final İstatistikler İstatistik Liderleri Ayrıca bakınız 2016-17 EuroLeague 2016-17 Basketbol Şampiyonlar Ligi 2016-17 EuroCup Kaynakça Kategori:FIBA Europe Cup sezonları
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri