Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2016-17 NBA sezonu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2016-17 NBA sezonu NBA'in 71. sezonudur. Sezon, bir önceki senenin şampiyonu Cleveland Cavaliers'in New York Knicks'e karşı evinde yaptığı maç ile 25 Ekim 2016'da başladı. Yılbaşı maçları 25 Aralık 2016 Pazar günü oynandı. 2017 NBA All-Star maçı 19 Şubat 2017'de New Orleans, Louisiana'daki Smoothie King Center'da oynandı. Batı, Doğu'yu 192-182 yendi. New Orleans Pelicans takımından Anthony Davis, Wilt Chamberlain'in rekorunu 52 sayıyla egale ederek All-Star MVP'si seçildi. İlk seçilen ev sahibi Charlotte's Spectrum Center 21 Temmuz 2016'da Kuzey Carolina Kamu Tesisleri Gizlilik ve Güvenlik Kanunu'na karşı olduğu için değiştirildi. Russell Westbrook, Oscar Robertson'dan sonra normal sezonda triple-double ortalaması yakalayan ikinci oyuncu oldu ve normal sezonda 42 triple-double yaparak en fazla triple-double yapan oyuncu unvanına sahip oldu. Normal sezon 12 Nisan 2017'de bitti; playofflar 15 Nisan 2017'de başladı ve 12 Haziran 2017'de bitti. Golden State Warriors playofflar'da 16-1'lik bir seri yakaladı ve nihayetinde önceki şampiyon Cleveland Cavaliers'i beş maçta 4-1 yenerek NBA şampiyonu oldu. Ödüller Ödüller, 26 Haziran'da NBA Ödülleri seronomisinde sahiplerini buldu. Ödüller için finalistler playofflar sırasında ve galipler seronomide duyuruldu. Takımların, sezon öncesi hazırlıklarını yapması için gerekli tüm bilgilere sahip olması için NBA Yılın En İyi Beşi önceden ilan edildi. NBA Yılın En İyi Beşi: F Kawhi Leonard, San Antonio Spurs F LeBron James, Cleveland Cavaliers C Anthony Davis, New Orleans Pelicans G James Harden, Houston Rockets G Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder NBA Yılın İkinci Beşi: F Kevin Durant, Golden State Warriors F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks C Rudy Gobert, Utah Jazz G Stephen Curry, Golden State Warriors G Isaiah Thomas, Boston Celtics NBA Yılın Üçüncü Beşi: F immy Butler, Chicago Bulls F Draymond Green, Golden State Warriors C DeAndre Jordan, Los Angeles Clippers G DeMar DeRozan, Toronto Raptors G John Wall, Washington Wizards NBA En İyi Savunma Takımı: F Kawhi Leonard, San Antonio Spurs F Draymond Green, Golden State Warriors C Rudy Gobert, Utah Jazz G Patrick Beverley, Houston Rockets G Chris Paul, Los Angeles Clippers NBA İkinci Savunma Takımı: F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks F Andre Roberson, Oklahoma City Thunder C Anthony Davis, New Orleans Pelicans G Tony Allen, Memphis Grizzlies G Danny Green, San Antonio Spurs En İyi Çaylak Beşi: F Dario Šarić, Philadelphia 76ers C Willy Hernangómez, New York Knicks C Joel Embiid, Philadelphia 76ers G Malcolm Brogdon, Milwaukee Bucks G Buddy Hield, Sacramento Kings NBA Sezonun İkinci Çaylak Beşi: F Jaylen Brown, Boston Celtics F Marquese Chriss, Phoenix Suns F Brandon Ingram, Los Angeles Lakers G Jamal Murray, Denver Nuggets G Yogi Ferrell, Dallas Mavericks Kaynakça Dış bağlantılar
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri