Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2017-18 NBA sezonu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2017-18 NBA sezonu NBA'in 72. sezonudur. Sezon, 17 Ekim 2017'de Cleveland Cavaliers-Boston Celtics karşılaşmasıyla başladı. Yılbaşı maçları 25 Aralık 2017 Pazartesi günü oynandı. 2018 NBA All-Star maçı 18 Şubat 2018'de Los Angeles, Kaliforniya'daki Staples Center'da oynandı. Her zamankinden farklı olarak bu sezon All-Star formatı LeBron Takımı ve Stephen Takımı olmak üzere ikiye ayrıldı. LeBron James bu maçta MVP olarak seçildi. Normal sezon 11 Nisan 2018'de bitti. 14 Nisanda playofflar başladı. Final serisini 4-0 kazanan Golden State Warriors 2017-18 NBA şampiyonu olmuştur. Ödüller Ödüller, 25 Haziran'da NBA Ödülleri seronomisinde sahiplerini buldu. Ödüller için finalistler playofflar sırasında ve galipler seronomide duyuruldu. Takımların, sezon öncesi hazırlıklarını yapması için gerekli tüm bilgilere sahip olması için NBA Yılın En İyi Beşi önceden ilan edildi. NBA Yılın En İyi Beşi: F LeBron James, Cleveland Cavaliers F Kevin Durant, Golden State Warriors C Anthony Davis, New Orleans Pelicans G James Harden, Houston Rockets G Damian Lillard, Portland Trail Blazers NBA Yılın İkinci Beşi:: F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks F LaMarcus Aldridge, San Antonio Spurs C Joel Embiid, Philadelphia 76ers G Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder G DeMar DeRozan, Toronto Raptors NBA Yılın Üçüncü Beşi:: F Jimmy Butler, Minnesota Timberwolves F Paul George, Oklahoma City Thunder C Karl-Anthony Towns, Minnesota Timberwolves G Stephen Curry, Golden State Warriors G Victor Oladipo, Indiana Pacers NBA En İyi Savunma Takımı: F Robert Covington, Philadelphia 76ers F Anthony Davis, New Orleans Pelicans C Rudy Gobert, Utah Jazz G Victor Oladipo, Indiana Pacers G Jrue Holiday, New Orleans Pelicans NBA İkinci Savunma Takımı:: F Draymond Green, Golden State Warriors F Al Horford, Boston Celtics C Joel Embiid, Philadelphia 76ers G Jimmy Butler, Minnesota Timberwolves G Dejounte Murray, San Antonio Spurs En İyi Çaylak Beşi: Kyle Kuzma, Los Angeles Lakers Lauri Markkanen, Chicago Bulls Jayson Tatum, Boston Celtics Donovan Mitchell, Utah Jazz Ben Simmons, Philadelphia 76ers NBA Sezonun İkinci Çaylak Beşi:: John Collins, Atlanta Hawks Josh Jackson, Phoenix Suns Dennis Smith Jr., Dallas Mavericks Lonzo Ball, Los Angeles Lakers Bogdan Bogdanović, Sacramento Kings Kaynakça Dış bağlantılar
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri