Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2018-19 2. Lig

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2018-19 2. Lig, 2. Lig'in tarihindeki 18. sezonudur. Ligde, 36 takım mücadele edecektir. Sezon 1 Eylül 2018 tarihinde başlayacak ve normal sezon 4 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir. Gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım direkt olarak bir sonraki yıl 1. Lig'e yükselecektir. Ayrıca her iki grupta da 2.,3.,4. ve 5. sırada bulunan takımlar lig sıralamalarına göre eşleşerek play-off oynayacak ve 1 takım daha üst lige yükselecektir. Gruplarını son 3 sırada tamamlayan 6 takım, direkt olarak 3. Lig'e düşecektir. Gruplarda yer alacak takımlar 2 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul Orhan Saka Amatörler Evinde yapılan kura çekimi ile belirlenmiştir. 2. Lig'de fikstür çekimi 17 Temmuz 2018'de Beykoz Riva'da yer alan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Beyaz Grup Takımlar Takım bilgileri Teknik direktör değişiklikleri Puan durumu Sonuçlar Takımların haftalık sıralamaları Takımların haftalardaki performansları Kırmızı Grup Takımlar Teknik direktör değişiklikleri Puan durumu Sonuçlar Takımların haftalık sıralamaları Takımların haftalardaki performansları Play-off Play-offta çeyrek final ve yarı final müsabakaları çift maçlı eleme usulüne göre oynanacaktır. Eşleşmeler gruplardaki lig sonu puan durumuna göre 2.sıra-5.sıra / 3.sıra-4.sıra ile eşleşecek şekilde yapılmıştır. Her grup çeyrek finalinde tur atlayan takımlar yarı finalde eşleşirler. Grup yarı finallerinde tur atlayan takımlar tarafsız sahada tek maçlı eleme usulü ile Mayıs 2019'daki final müsabakasında karşılaşırlar. Eşleşmeler Çeyrek final Beyaz Grup Kırmızı Grup Kaynakça Ayrıca bakınız 2018-19 Süper Lig 2018-19 Türkiye Kupası 2018-19 1. Lig 2018-19 3. Lig Dış bağlantılar Kategori:2. Lig sezonları Lig 2 Lig 2
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri