Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2018 GP3 Series

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
[[Dosya:Anthoine_Hubert_2013_(cropped).JPG|bağlantı=//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7a/Anthoine Hubert 2013 (cropped).JPG/220px-Anthoine Hubert 2013 (cropped).JPG|küçükresim| Anthoine Hubert, serinin şampiyonu.]] [[Dosya:George_Russell_on_26_August_2017_at_Spa-Francorchamps.jpg|bağlantı=//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/George Russell on 26 August 2017 at Spa-Francorchamps.jpg/220px-George Russell on 26 August 2017 at Spa-Francorchamps.jpg|küçükresim| ART Grand Prix, takımların şampiyonluğunu başarıyla savundu.]] 2018 GP3 Serisi, Formula 1 fider şampiyonasının ikinci kademesinin dokuzuncu sezonu ve aynı zamanda 2018 FIA Formula One Dünya Şampiyonası ve kız kardeşini destekleyen bir motor yarışları besleyici serisi olan Formula 2, GP3 Serisi takma adıyla dokuzuncu ve son sezondu.. Bu sezon, FIA Formula 3 Avrupa Şampiyonası ile FIA Formula 3 Şampiyonasını 2019'dan itibaren oluşturmak üzere birleştiğinden, GP3'ün son çekişmeli sezonuydu. 2018, FIA Formula 3 Şampiyonası için yepyeni bir şasi paketi 2019'da tanıtıldığından, 2016 GP3 Serisinde piyasaya sürülen Dallara GP3/16 şasi paketinin yarışmada kullanıldığı son sezondu. GP3'ün son sezonunun son uzun metrajlı yarışını 3. bitirdikten sonra, Anthoine Hubert 2018 GP3 Şampiyonu oldu. ART, Sochi'deki ilk yarışın ardından GP3'ün dokuz sezonunun sekizinde takımların unvanını kazanarak takımlarının unvanını Trident'e karşı başarıyla korudu. Takımlar ve sürücüler Tüm GP3 sürücüleri, bir Mecachrome GP3 V6 motor ve Pirelli P Zero ve Cinturato lastikleri kullanan bir Dallara GP3/16 şasisinde yarıştı. Sürücüler şampiyonası Takımların şampiyonluğu Şampiyonada sadece en iyi üç arabanın puan almasına izin verilir. Kategori:2018'de motor sporları
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri