Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2018 Moselle Açık

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2018 Moselle Açık, kapalı sert kortlarda oynanan bir erkek tenis turnuvasıdır. Moselle Açık'ın 21. yılı ve 2018 ATP World Tour'un ATP World Tour 250 Serisi'nin bir parçasıdır. 17 - 23 Eylül 2018 tarihleri ​​arasında Fransa'nın Metz şehrindeki Arènes de Metz'de gerçekleştirildi. Tekler ana tablo Seribaşları Sıralamalar 10 Eylül 2018 tarihine aittir. Diğer katılanlar Aşağıdaki oyuncular tekler ana tablosuna wild card aldı: Quentin Halys Ugo Humbert Corentin Moutet Aşağıdaki oyuncular tekler elemelerini geçerek turnuvaya katılmaya hak kazandı: Matthias Bachinger Constant Lestienne Kenny de Schepper Bernard Tomic Aşağıdaki oyuncular şanslı kaybeden olarak turnuvaya katıldı: Grégoire Barrère Yannick Maden Çekilenler Turnuvadan önce Marius Copil → yerini Jürgen Zopp aldı Philipp Kohlschreiber → yerini Yannick Maden aldı Lucas Pouille → yerini Grégoire Barrère aldı Çiftler ana tablo Seribaşları Sıralamalar 10 Eylül 2018 tarihine aittir. Diğer katılanlar Aşağıdaki çiftler, çiftler ana tablosuna wild card aldı: Jo-Wilfried Tsonga / Ugo Humbert Lucas Pouille / Grégoire Barrère Aşağıdaki çift, alternatif olarak turnuvada yer aldı: Sander Arends / Romain Arneodo Çekilenler Turnuvadan önce Mischa Zverev Şampiyonlar Tekler Gilles Simon yen. Matthias Bachinger, 7-6, 6-1. Çiftler Nicolas Mahut / Édouard Roger-Vasselin yen. Ken Skupski / Neal Skupski 6-1, 7-5. Kaynakça Dış bağlantılar Resmi internet sitesi 2018 Moselle Açık Moselle Açık Moselle Açık
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri