Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019-20 Basketbol Şampiyonlar Ligi

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2019-20 Basketbol Şampiyonlar Ligi, FIBA'nın Avrupa'da düzenlediği Basketbol Şampiyonlar Ligi turnuvasının 4.sezonudur. Koronavirüs salgını nedeniyle maçlara FIBA tarafından araya verilmişti. Aradan sonra devam eden karşılaşmalarda şampiyon İspanyol ekibi San Pablo Burgos oldu. Katılım Format Değişikliği Bu sezonda, sekiz takım iki ön eleme turu sonunda katılım hakkı edecektir. Kadro seçimi FIBA, takımların belirteceği 11 veya 12 kişilik kadroda en az 5 oyuncunun ülke altyapısında yetişmiş olma zorunluğunu getirilmiştir ve bununla birlikte belirtilen kadronun 11 kişiden az olması durumda en az 4 oyuncuyla sınırlandırılmıştır. Takım Dağılımı 2019-20 Basketbol Şampiyonlar Ligi 29 ülkeden 48 takım katılacaktır. Openjobmetis Varese çekilmesi ardından Momar takımı ikinci ön eleme turuna, Benfica takımı ise ilk ön eleme turuna dahil oldu. Takımlar FEC: FIBA Europe Cup Şampiyonu. Takvim Eleme Turları Kura Çekimi İlk ön eleme turundaki 16 takım seribaşı olan ve olmayanlar olarak iki gruba ayrıldı. Seribaşı olan takımlar rövanş maçını kendi stadyumlarında oynayacaktır. | |} İlk ön eleme turu ilk ön eleme turuna 16 takım katılmıştır. İlk maçlar 17 Eylül, ikinci maçlar ise 20 Eylül 2019 tarihinde oynanacaktır. |} İkinci ön eleme turu |} Ödül Dağılımı . Normal Sezon A Grubu B Grubu C Grubu D Grubu Playoffs Son 16 |} Sekizli Final Salgın nedeniyle FIBA, dörtlü final için format değişikliğine gitti; dörtlü final üç maç üzerinden planlanan çeyrek final turuyla birleştirildi böylece çeyrek final tek maçlı sekizli finale dönüştürüldü ve tarih 30 Eylül - 4 Ekim olarak belirlendi. Ödüller En Değerli Oyuncu Sekizli Finalin En Değerli Oyuncusu Sezonun En İyi Beşi Sezonun En İyi Genç Oyuncusu Sezonun En İyi Koçu Turun En Değerli Oyuncusu Normal Sezon Ayrıca bakınız 2019-20 EuroLeague 2019-20 EuroCup 2019-20 FIBA Europe Cup Kaynakça Dış bağlantılar Basketbol Şampiyonlar Ligi (Resmi İnternet Sitesi) FIBA (Resmi İnternet Sitesi) Kategori:Basketbol Şampiyonlar Ligi Kategori:2019'da basketbol Kategori:2020'de basketbol
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri