Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019-20 EFL Cup

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2019-20 EFL Cup veya Carabao Energy Drinks ile yapılan sponsorluk anlaşması gereğince 2019-20 Carabao Cup, EFL Cup'ın 60. sezonudur. Premier League ve English Football League'de yer alan 92 takımın katılımına sahne olan sezon, 6 Ağustos 2019'daki birinci tur maçlarıyla başladı ve 1 Mart 2020'deki final maçıyla sona erdi. Finalde karşılaştığı Aston Villa'yı 2-1'lik skorla yenen Manchester City, turnuva tarihindeki yedinci şampiyonluğunu elde etti. Katılım Premier League ile English Football League'deki 92 takım turnuvaya katıldı. İlk turda, 24 Championship kulübünden 22'sinin yanı sıra League One ve League Two takımlarının tamamı mücadele etti. Ekonomik açıdan yaşadığı sorunlardan ötürü Bury, önce turnuvadan çekildi ardından ise English Football League'den ihraç edildi. Bury'nin ilk turdaki rakibi Sheffield Wednesday, bu sayede ilk turu otomatik olarak geçti. İkinci turda, Championship'teki diğer 2 takımın yanı sıra Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiş olan veya etmeyen 13 Premier League kulübü katıldı. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur ve Wolverhampton Wanderers bu turu bay geçerken turnuvaya üçüncü turda dahil oldu. Birinci tur İkinci tur Third round A total of 32 teams played in this round. Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, and Wolverhampton Wanderers entered in this round due to their European qualification. The draw was conducted on 28 Ağustos 2019 by Andy Hinchcliffe and Don Goodman. The ties were played on the week commencing 23 Eylül 2019. Dördüncü tur Çeyrek final Yarı final Manchester City, toplamda 3-2'lik skorla kazandı. ---- Aston Villa, toplamda 3-2'lik skorla kazandı. Final The final was played at Wembley Stadyumu on 1 Mart 2020. Gol krallığı Not listesi Kaynakça Kategori:EFL Cup sezonları Efl Cup Efl Cup
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri