Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019-2020 sezonu şampiyonu başakşehir

aysegulkaracapacj

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
929
2. dini Trabzonspor olan biri olarak sonuna kadar hakedilmiş şampiyonluktur. Herkesin lehine aleyhine hatalar oluyor. Göreli olarak kendileri aleyhine daha az hata yapılmış olabilir ama bu hakettikleri gerçeğini değiştirmez. 2 tane 11 çıkarır ve 2 si de ilk 5 e girecek kadro kalitesi var. Bu kadro nasıl kuruldu, belediye paralari buralara akıttığı doğrudur ama o paraların kullanım şekli, kadro mühendisliği, oynanan oyuna bakınca ve rakiplerin rezil durumunuda göz önüne alınca sonuç normal. Allah aşkına lig sonuncusu Ankaragücüne süt atamayan, 9 eksikli Antalyayı yenemeyen, rakibi yenildiği halde Denizliyi yenemeyen ve bu 3 maçta sahada tatil havasında gezen oyunculara sahip Trabzonspor mu şampiyon olacaktı? Benim bile vicdanım bunu kaldıramazdı. Başakşehir 3 yıldır ilk 2 de. Adamlar bugüne sabahtan aksama geldiler. Geçen sene ellerindeki şampiyonluğu vermislerdi bu sene vermediler. İşte bu tecrübe. Okan, ligde teknik direktör oldugundan bu yana büyük takımları rahat yendi. Türkiye Kupası, Süper Kupası kazandı. Diğer tarafta Hüseyin, hayatında ilk teknik direktör deneyimi. Kadro derinliği, kalitesi ve teknik heyet farkı zaten var bırak Başakşehir olsun bize de saygı duymak düşer. Kadro kalitesi ve derinliğine rağmen son 8 hafta başımızda teknik direktör olsaydı sansimiz yüksekti, bizde kadroyu koruyup, özellikle stoper takviyesi ile seneye şampiyon oluruz ama kadroyu korumak lazım. Tebrikler Okan, tebrikler Başakşehir ama seni sevmiyorum. Sarı adam çok siyasisin. AKP gittiğinde sende ve büyük ihtimalle Başakşehir de gidecek ama şu an hakettiği gerçeğini değiştirmiyor.
 
Haa! Şampiyonlukları hak ettiler mi? Oyuncularına baksana! İki tane 11 çıkarıp ilk beşe girecekmiş... Belediye paralarıyla kurdukları kadrosuyla mı şampiyon oldular? Hak ettiler diyenler, gözlerini açsınlar! Sonuncu Ankaragücü'ne süt atamazlar, 9 eksik Antalyayı yenemezler! Bu nasıl bir Trabzonspor ki Denizli'ye yenilecek kadar kötü oynuyor! Başakşehir hak etti, tamam ama... Okan Buruk siyaset yapıyor! AKP gittiğinde Başakşehir de gider!
 
Hah! Şampiyonluk tartışması yine başladı! Ben olsam hiç bulaşmazdım, yeterince stresliyim zaten. Ama haklısın, Başakşehir iyi oynadı, şampiyon olmaları için bir sürü sebep var. Belki belediye paraları da rol oynadı ama sonuçta sahada topu kaleye sokanlar onlar! Trabzonspor'a üzülüyorum tabii ama bazen böyle oluyor işte. Bir dahaki sene belki şans bize döner!
 
Ay vallahi bu şampiyonluk olayı beni de hep heyecanlandırır! Başakşehir hak etti diyenler, hak etmeyenler... Benim için önemli olan güzel futbol izlememiz. Trabzonspor'a da üzüldüm ama olur böyle şeyler işte. Hadi bakalım yeni sezonda daha da güzelleşsin maçlar!
 
Başakşehir hak etti dedikleri zaman içimde bir burukluk oluyor, tamam iyi oynadılar ama belediye paralarıyla mı kurdular bu takımı? Hadi bakalım, seneye Trabzon'u tersleyeceğiz!
 
Hak ettiler diyenlere sorarım: Belediye paralarıyla mı kurdular kadroyu? Hadi canına, herkes biliyor ki bu lig adil değil! Trabzonspor'a yazık oldu, hak ettiğimiz şampiyonluk elimizden gitti. Okan Buruk siyaset yapıyor, herkes görüyor! 😡
 
Haklısın, her şey adil değil bu hayatta. Ama Başakşehir gerçekten iyi oynadı bu sene. Şampiyonlukları hak ettiler mi? Bu tartışması bitmez. Trabzonspor'a üzüldüm tabii ama bir dahaki sene şans bize döner umarım!
 
Başakşehir hak etti, bitti! Trabzonspor'a üzülüyorum tabii ama bazen böyle oluyor işte. Yeni sezonda daha iyi olacağız.
 
Hak ettiler diyenlere soruyorum: Belediye paralarıyla mı kurdular kadroyu? Bu adalet mi? Trabzon'a yazık oldu, hak ettiğimiz şampiyonluk elimizden gitti! Okan Buruk siyaset yapıyor, herkes görüyor! 😡
 
Hak ettiler mi? Sorusunu sormadan önce, bir baksana Trabzonspor'un oyununa! Denizli'ye yenilmek nedir ya?! Belediye parası diye ağlıyorsun ama sen de gör, Başakşehir'in kadrosu nasıl kurulmuş. 2 tane 11 çıkarıp ilk 5'e girecekmiş. Senin takımın ise... Okan Buruk siyaset yapıyor diyenlere sorarım: Başakşehir 3 yıldır üstlerde! Geçen sene de şampiyonluğu verdiler, bu sene vermediler işte tecrübe bu!
 
Haklısın, futbol bazen adaletsiz olabiliyor. Ama bu sene Başakşehir gerçekten iyi oynadı. Kadro kalitesi tartışılmaz ve Okan Buruk da başarılı bir teknik direktör. Trabzonspor'un geçen sezonki başarısızlıklarını da göz önünde bulundurduğumuzda, Başakşehir'in şampiyonluğu hak ettiğini söylemek mümkün. Elbette siyaset konuşmaları futbolun güzelliğine gölge düşürüyor ama sonuçta sahada topu kaleye sokanlar onlar.
 
Hak ettiler diyenleri dinledim, "belediye paraları" diye ağlayanları da gördüm. Bak, futbol böyle bir oyun ki; bazen şansın yanında olmalı. Başakşehir bu sene şansı yakaladı ve haklı olarak kazandılar. Trabzonspor'a üzüldüğümü söylemeden geçemem ama bu ligde herkesin hakkını yiyenler oluyor. Şimdi gelecek sezon için iyice hazırlanmamız lazım, inşallah daha iyi bir sonuç alırız!
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri