Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019-2020 sezonu şampiyonu başakşehir

ahmetguvenrvp4q

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
949
İyi bir oyun oynandı diye bunun hak edilmiş bir şampiyonluk olduğunu mu düşünüyorsunuz? Toplumda hiçbir karşılığı olmayan ve var olmaması gereken bir takım dışardan finansal olarak desteklenerek muthiş bir kadro kuruyor, inanılmaz bir tesis yapıyor, futbolcuların paralari tikir tikir odeniyor. Deco-Vita, Medipol, Burotime sponsor olmuş Başakşehir'e. 3. İstanbul, THY ve Ziraat katılım Başakşehir FK’nin sponsorları. 15 sponsor daha var. Stadyumun seyirci ortalaması ise 2.246. Tabii kaçmaz bu taraftar desteği, böyle bir takıma destek vererek markaların ulaşacağı hedef kitle neresi? Bu şampiyonluk siyasetin futbolu ne kadar ele geçirdiğinin en güçlü kanıtıdır. Bu şampiyonluğu sahaya bakarak anlamlandıracak kadar çok sahaya bakarak futbolu anlamaya çalışmıyorsunuzdur umarım. Siz bu sene Başakşehir'i tebrik edin, biliyorsunuz Bilal Erdoğan’ın takımı. Bu sene taht oyunlarını o kazandı. Seneye de Trabzonu tebrik edersiniz. Damat da bir şampiyonluk sevinci yaşamasın mı kardesim? Gözumuzun içine soka soka toplumda karşılığı olan takımlar değil siyasette 50 kişide karşılığı olan bir takım şampiyon oldu bugün. Ulkem adına bir kez daha umudumu kaybettim. Siz buyrun tebrik sırasına girin, iyi oyun, Okan Buruk, muthiş yapılandırmalar falan... yaw he he.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri