Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019 Dünya Askeri Oyunları

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2019 Dünya Askeri Oyunları, 18-27 Ekim 2019 tarihleri ​​arasında Çin'in Vuhan kentinde düzenlenmiştir. 7. Askeri Dünya Oyunları, Çin'de düzenlenen ilk uluslararası askeri çoklu spor etkinliğiydi. Etkinlik aynı zamanda 109 ülkeden 9.308 sporcunun 329 etkinlikte ve 27 spor disiplininde yarıştığı ülkenin gelmiş geçmiş en büyük askeri spor etkinliğiydi. Etkinlikte 25 resmi ve 2 gösteri sporu yer aldı. Etkinlikte badminton, tenis, masa tenisi, kadın boksu ve erkek jimnastiği gibi altı spor disiplini ilk kez yer aldı. Askeri Dünya Oyunları aynı zamanda 2019'da düzenlenen en büyük ikinci uluslararası spor etkinliğiydi. Oyunlar, Çin Askeri Spor Komisyonu, Çin Halk Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve askeri komutalar (CISM yönetmeliklerine ve Uluslararası Spor Federasyonlarının kurallarına uygun Ordu tarafından düzenlendi.. Askeri Dünya Oyunları tarihinde ilk kez, Oyunların başlamasından önce sporcular için bir Olimpiyat köyü kuruldu. Branşlar Yarışmada 28 spor branşı yer aldı. Pentatlon (5) (6) (5) (6) Ordu sporları (8) (18) (2) Su sporları (12) (5) (42) (18) Ana spor dalları (Atletizm ve Para Atletizm) (45)+(29) (Yol bisikleti) (6) (25) Dövüş sporları (15) (12) (16) (16) (18) Takım sporları (2) (2) (Salon ve Plaj voleybolu) (4) Diğer sporlar (Okçuluk ve Para Okçuluk) (5)+(3) (6) (2) (4) (6) (Triatlon ve Kıdemli triatlon) (5)+(3) ---- Gösteri sporları (5) Jimnastik (8) Madalya tablosu Katılımcı ülkeler Oyunlara 110 ülkeden 9.308 sporcu katıldı: Kaynakça Dış bağlantılar Sonuç kitapçığı Kategori:Dünya Askeri Oyunları Kategori:2019 Dünya Askeri Oyunları Kategori:Çin'de düzenlenen uluslararası spor müsabakaları Dünya Askeri Oyunları Kategori:2019'da çok sporlu etkinlikler Kategori:Çin'deki çok sporlu etkinlikler
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri