Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019 WWE Superstar Shake-up

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2019 WWE Superstar Shake-up, profesyonel güreş şirketi WWE'de gerçekleşen on üçüncü seçmeler. Bu seçmeler, 15 Nisan Raw bölümünde ve 16 Nisan SmackDown Live bölümünde gerçekleşen değişimleri kapsamaktadır. Arka plan Geleneksel olarak WWE'nin Raw ve SmackDown brand'leri arasında komisyon üyeleri ve genel müdürler arasında takas olarak yapılan geleneksel seçmelerin yerine 2017 ve 2018 yıllarında Superstar Shake-up adı altında güreşçi transferleri gerçekleştirilmişti. Aralık 2018'de TLC: Tables, Ladders and Chairs programında McMahon Ailesi (Vince McMahon, Stephanie McMahon, Shane McMahon ve Triple H) Raw ve SmackDown'ı genel müdür olmadan yöneteceğini açıkladı. 8 Nisan 2019 Monday Night Raw programında 2019 Superstar Shake-up'ın 15 Nisan Raw ve 16 Nisan SmackDown Live programlarında gerçekelştirileceği açıklandı. İlk kez 205 Live brand'inden de transferlerin olacağı söylendi. Seçimler Not: Gri arka plan, seçimin iptal olduğunu göstermektedir. Notlar Altı takım/grup, Superstar Shake-up sonucu dağıldı. Eric Young'ın Raw'a geçmesiyle Sanity dağılırken; Bayley'nin SmackDown'a geçip Sasha Banks'in Raw'da kalmasıyla The Boss 'n' Hug Connection dağıldı. Liv Morgan, The Riott Squad'dan ayrılarak SmackDown'a katılırken; takım arkadaşları Ruby Riott ve Sarah Logan Raw'da kaldı. Chad Gable'ın SmackDown'a transfer olup, Bobby Roode'un Raw'da kalmasıyla Gable ve Roode takımı ayrıldı. Aleister Black, takım arkadaşı Ricochet ile beraber Raw'a katılsa da bir hafta sonra Black, SmackDown'a gitti ve Ricochet'in Raw'da kalmasıyla ikili dağıldı. Jinder Mahal ve The Singh Brothers (Sunil Singh ve Samir Singh) grubu Mahal'ın SmackDown'a; The Singh Brothers'ın 205 Live'a gitmesiyle dağıldı. Cesaro, Raw'a geçtikten sonra Sheamus'ın durumu açıklanmadığından The Bar'ın ayrılıp ayrılamayacağı belli değil. Kıtalararası Şampiyonu, SmackDown'a transfer olurken; Birleşik Devletler Şampiyonu, Raw'a geçti. NXT Takım Şampiyonluğu kemerlerini elinde tutan The Viking Raiders, Raw'a geçince kemerler 1 Mayıs NXT çekimlerinde (15 Mayıs'ta yayınlandı) NXT'de kaldı. Raw'da bulunan Bray Wyatt, 2018'in ortalarından beri boştaydı. 22 Nisan Raw ve 23 Nisan SmackDown programlarında yeni karakteriyle önceden çekilmiş promolarında yer aldı. Raw'da mı kalacak yoksa SmackDown'a mı geçecek henüz açıklanmadı. Wild Card kuralı 6 Mayıs Raw programında Vince McMahon, Wild Card kuralını tanıttı: En fazla dört güreşçi bir gece için rakip brand'de görünebilir. Onaylanmamış görünümler para cezası veya fesih ile cezalandırılır. Kaynakça WWE seçmeleri Kategori:WWE seçmeleri
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri