Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2020 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası, 20-26 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında Avusturya'nın Graz kentinde düzenlendi. Tek erkekler, tek kadınlar, çiftler ve buz dansı disiplinlerinde madalyalar verildi. Yarışma, 2021 Avrupa Şampiyonası'nda her federasyon için katılım kotalarını belirledi. Elemeler Yaş ve minimum TES gereksinimleri Yarışma, Uluslararası Paten Birliği'nin tüm Avrupa üye ülkelerinden patencilere açıktır. Avrupalı ​​olmayan patenciler için ilgili yarışma, 2020 Dört Kıta Artistik Patinaj Şampiyonası'dır. Patenciler, 1 Temmuz 2019'dan önce 15 yaşına girmiş olmalı ve minimum teknik öğeler skor gereksinimlerini karşılamışlarsa 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanırlar. ISU, puanları şampiyonanın ilk resmi uygulama gününden en az 21 gün önce ve ISU tarafından tanınan üst düzey uluslararası yarışmalarda alınmış olunması halinde kabul eder. Disiplin başına sporcu sayısı Her ülkenin her disipline bir patenci/takım gönderme hakkı vardır. Ancak bazı ülkelere geçen yıl yapılan şampiyonada elde ettikleri sonuçlara göre bazı disiplinlerde 2 ya da 3 kişi/takım temsil hakkı verilir. Aşağıda yer alan ülkeler 2019 Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası'nda elde ettikleri sonuçlara göre bazı disiplinlerde bu yarışmaya daha fazla katılımcı ile katılma hakkı kazanmıştır. Katılan sporcular Üye ülkeler seçimlerini Aralık 2019'da duyurmaya başladılar. Uluslararası Paten Birliği 3 Ocak 2020'de tam bir liste yayınladı. Değişiklikler Madalya özeti Madalya kazananlar Her disiplinde en yüksek toplam yerleşime ulaşan patencilere verilen madalyalar: Her disiplinde en yüksek kısa program veya ritim dansı yerleşimlerini gerçekleştiren patencilere verilen küçük madalyalar: Her disiplinde en yüksek serbest paten veya serbest dans yerleşimlerini gerçekleştiren patencilere verilen madalyalar: Ülkelere göre madalyalar Genel sıralama için madalya tablosu: Kısa/ritim bölümünde sıralama için küçük madalya tablosu: Serbest bölümde sıralama için madalya tablosu: Rekorlar Bu yarışma sırasında aşağıdaki yeni ISU en iyi skorları belirlendi: Sonuçlar Erkekler küçükresim|upright=1.14|Erkeklerde madalya kazananlar Kadınlar küçükresim|upright=1.14|Kadınlarda madalya kazananlar Çiftler küçükresim|upright=1.14|Çiftlerde madalya kazananlar Buz dansı küçükresim|upright=1.14|Buz dansında madalya kazananlar Kaynakça Kategori:Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Kategori:Avusturya'da düzenlenen uluslararası artistik buz pateni müsabakaları Kategori:2020'de Avusturya'da spor Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası Kategori:Graz'da spor
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri