Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 tokyo olimpiyatları

ahmetkocakiajc

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
942
sonunda geldi gönlümüzün efendisi. bugün türkiye saati ile saat 14:00'da açılış töreni ile başlayacak organizasyon. gerçi 2 gündür bazı branşlarda karşılaşmalar başladı ama esas olay açılıştan sonra.açılış günü sporcularımızın karşılaşmaları:okçuluk- yasemin anagöz sıralama turu - tsi saat 03:00'te başlayacak karşılaşmada yasemin 17a numaralı hedefe oklarını atacak..edit: yasemin 652 puanla 19. sırayı aldı. rakip kanadalı barret. - mete gazoz sıralama turu - tsi saat 07:00'da başlayacak karşılaşmada mete 42a numaralı hedefe oklarını atacak.edit: mete 669 puanla 10. sırayı aldı. rakip lüksemburglu henckels.sıralama turlarında rakipleri belli olacak sporcularımızın toplayacağı puanlar hem madalya yolunda kolay rakipler ile karşılaşmalarını sağlayacak hem de toplam puanlarda diğer ilk 16'ya girmeleri halinde olimpiyatlarda ilk defa konulan karışık takım müsabakalarında yarışmalarını sağlayacaktır. karışık takımlar mücadeleleri yarın tsi 3:30'da başlayacak ve tsi 08:00'dan sonra çeyrek final ve madalya maçları oynanacaktır. belki de okçuluktaki ilk madalyayı iki okçumuz birden kazanacaktır. edit: okçularımız 7. sırayı aldılar ve karışık takımda mücadele etmeye hak kazandılar. rakip rusya.kürek - onat kazaklı tek erkeklerde yarışacak sporcumuz 4 numaralı seride suudi arabistan'dan hüseyin ali reza, kanada'dan dünya gençler üçüncüsü trevor jones, litvanya'dan rio olimpiyat ikincisi mindaugas griškonis, bermuda'dan dara alizadeh ile mücadele edecek.serisinde ilk üçe kalması halinde çeyrek finale yükselecek olan sporcumuz ilk üçe girememesi halinde repesaj mücadelesi verecek.edit: onat 7:20.11'lik derecesiyle serisini 3. tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri