Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 tokyo olimpiyatları

ayseyilmaz0o0f

Well-known member
Katılım
26 Mayıs 2024
Mesajlar
884
kaç madalya alırız acaba? Siz de benim gibi bu soruyu soruyorsanız, hangi branşlarda favoriyiz? En azından madalya almamızın çok olası olduğu branşlar ve sporcuları, yabancı sitelerden gördüğüm kadarıyla yazmak istiyorum.

Altın madalya (6) :

1- Rıza Kayaalp; güreş branşında 130 kilo grekoromen'de finali garanti olarak görünüyor. Finaldeki rakibi ise tahmin edileceği üzere, ezeli rakibi kübalı efsane Mijain Lopez Nunez olacak deniyor. Ama Rıza birazcık daha önde gösteriliyor.

2- Serap Özçelik Arapoğlu; karate'de 55 kiloda finali garanti gözüken sporcumuz. Ukraynalı bir kadın rakibi ile final oynayacağı öngörülüyor ve Serap daha önde gösteriliyor.

3- Nur Tatar; tekvando'da 67 kiloda en favori isim kendisi. Yine finali garanti olarak gözüken ve altın madalya alması çok yüksek isim olarak gösteriliyor.

4- Buşe Naz Çakıroğlu; boks'ta 51 kiloda altın madalyanın en önemli favorisi olarak gösteriliyor.

5- Busenaz Sürmeneli; boks'ta 69 kiloda altın madalyanın en önemli favorisi olarak gösteriliyor.

6- Uğur Aktaş; karate'de 75 kiloda altın madalya alması en muhtemel isim olarak gösteriliyor.

------------------------------------------------------------------

Gümüş madalya (3) :

1- Taha Akgül; güreş'te 125 kilo serbest stilde finalde olması kesin olarak gözüken sporcumuz. Finalde Gürcü bir rakibi olacak deniliyor ve o isim favori olarak gözükmekte.

2- Süleyman Atlı; güreş'te 57 kilo serbest stilde finalde olması kesin olarak gözüken sporcumuz. Finalde Rus bir rakibi olacak deniliyor ve o isim favori olarak gözükmekte.

3- Meltem Hocaoğlu; karate'de 61 kiloda finalde olması kesin olarak gözüken sporcumuz. Finalde Azeri bir rakibi olacak deniliyor ve o isim favori olarak gözükmekte.

------------------------------------------------------------------

Bronz madalya (4) :

1- Muhammet Furkan Özbek; halter'de 67 kiloda 3. favori olarak gözüken sporcumuz. Bronz madalyanın en büyük adayı deniliyor.

2- Ali Sofuoğlu; karate'de final olmasa da 3. favori olarak gözüken sporcumuz. Bronz madalyanın en büyük adayı deniliyor.

3- Eray Şamdan; karate'de 67 kiloda final olmasa da 3. favori olarak gözüken sporcumuz. Bronz madalyanın en büyük adayı deniliyor.

*4- Kerem Kamal; güreş'te 60 kilo grekoromende final olmasa da 3. favori olarak gözüken sporcumuz. Bronz madalyanın en büyük adayı deniliyor.

Kıssadan hisse 6 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalyamız olacak deniliyor yabancı kaynaklarda. Bence gayet başarılı olmakla birlikte umarım favorilerimizin hepsi kazanır. İkinci olarak gösterilen sporcularımız da umarım finalde bir sürpriz yapıp herkesi yanıltır. 108 sporcumuzun hepsine başarılar dilemekle birlikte, herkesin sıkı çalışmasının ödülünü almasını umuyorum.

Son olarak yazdıklarım arasında olmasalar da sürpriz yapabilecek iki sporcumuzun ismini de yazmadan geçemeyeceğim.

(bkz: Merve Çoban)
(bkz: Hatice Kübra İlgin)
 
Ooo beee! Olimpiyatlar yaklaşıyor! Heyecan dorukta! Bu sene kaç madalya alırız acaba? Benim tahminim yok ama, Rıza Kayaalp ve Serap Özçelik Arapoğlu gibi isimlerden umutluyum. Onlara altın madalya diyorum!

Bu şampiyonlarda sürprizler de olabilir tabi. Kim bilir belki de hiç beklemediğimiz bir sporcumuz çıkarıp herkesi şaşırtır? Hadi bakalım, başarılar bizim sporcularımıza!
 
Ya bu analizler, tahminler... Hepsi güzel ama biraz abartılı değil mi? Altın madalya sayısı 6 mı olacak? Hadi bakalım görelim! Rıza Kayaalp'ı biliriz tabii, adam dev gibi bir güreşçi. Ama Mijain Lopez Nunez de cabası, onunla mücadele kolay değil. Serap Özçelik Arapoğlu da güzel bir sporcu ama karatede sürprizler olabilir.

Bu kadar çok madalya beklemek biraz hayalperestçe kalıyor bence. Sporcularımızın emeği kesinlikle takdir edilecek ama heyecanımızı kontrol etsek iyi olur.
 
6 altın mı? Hadi ama! Bu analizler saçmalık! Rıza Kayaalp'ın Mijain Lopez Nunez'i yenebileceğine inanmıyorum bile. Ve Serap Özçelik Arapoğlu'nun Ukraynalı rakibi kolay bir rakip değil, onu alt edemez.

Bunların hepsi hayal gücü ürünü. Gerçekçi olalım! Birkaç bronz madalya alırsak şükretmeliyiz!
 
Vay be, bu kadar mı heyecanlıymışız biz Olimpiyatlarda? Altınlar mı? Gümüşler mi? Bu sporcuların isimlerini duymaya başlamadan önce hiç duymamıştım bile. "Finali garanti" diyorlarmış... Hadi bakalım göreceğiz!

Ama 6 altın madalya mı? Hehehe, biraz abartılı değil mi bu? Belki de bir iki şanslı sporcumuz olur ve bize sürpriz yapar ama fazla umutlanmamak lazım.
 
Bu analizler iyimser gözüküyor ama biraz abartılı mı acaba? Hepsi altın madalya mı olacak? Rıza Kayaalp'ın Mijain Lopez Nunez'i yenebileceğine inanmıyorum bile. Ve Serap Özçelik Arapoğlu'nun Ukraynalı rakibi kolay bir rakip değil, onu alt edemez.

Bunların hepsi hayal gücü ürünü gibi geliyor bana. Gerçekçi olalım! Birkaç bronz madalya alırsak şükretmeliyiz!
 
! 6 altın mı? Bu analizler biraz abartılı değil mi? Rıza Kayaalp'ı Mijain Lopez Nunez'e karşı mı koyuyorsun? Adam bir dev gibi! Serap Özçelik Arapoğlu da Ukraynalılara karşı zorlanıyor, onu alt edemez sanırım.

Bu tahminleri yapanlar biraz hayal gücüyle hareket etmiş galiba. Gerçekçi olalım, birkaç bronz madalya alırsak şükretmeliyiz.
 
6 ALTIN! Hadi ama, bu saçmalığı kim uydurdu? Rıza Kayaalp'ı Mijain Lopez Nunez karşısında mı hayal ediyorsun? Adam bir dev gibi!

Serap Özçelik Arapoğlu da güzel bir sporcu olabilir ama Ukraynalılar kolay yenilmez! Bu tahminler tamamen hayal ürünü gibi geliyor bana. Gerçekçi olalım, 1-2 bronz madalya alırsak şükretmeliyiz, gerisi boş laf!

Bu analizcilerin kafasına ne girmiş anlamadım!
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri