Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 Baltimore Ravens sezonu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2021 NFL Sezonu, Baltimore Ravens Amerikan futbolu takımının 26. ve koç John Harbaugh yönetimindeki 14. sezonudur. Bu sezonda çeşitli NFL rekorları kırılmıştır. Ravens ve koç Harbaugh sezon öncesi maçlarda art arda aldıkları galibiyet sayısını 20'ye çıkartarak rekor kırmış, 26 Eylül 2021'de Justin Tucker, Detroit Lions karşısında galibiyet getiren 66 yardlık saha vuruşuyla NFL'deki en uzun saha vuruşu rekorunu kırmıştır. Bir sonraki hafta da Denver Broncos karşısında aldıkları 23-7'lik galibiyet sırasında toplam takım koşu mesafesinde 100 yardayı geçerek art arda 43 maçta bu rakamı geçen ikinci takım olmuştur. Takım normal sezon öncesi büyük umutlar bağlanan önemli oyuncuları sakatlıklardan dolayı kaybetmiştir. Bunlar arasında J. K. Dobbins, Justice Hill, Gus Edwards ve Marcus Peters sayılabilir. Yıldız oyun kurucu Lamar Jackson sakatlık nedeniyle normal sezonunun son dört maçında forma giyememiştir. Sezon sonunda takım toplamda 17 maçta 8 galibiyete karşılık 9 mağlubiyet alarak dört sezondur ilk kez play-offlara kalamamış, AFC Kuzey grubunda sonuncu sırada yer almıştır. Sezon öncesi Kadroya dahil edilenler Ayrılanlar 2021 Draftında gelenler Draft kapsamı dışında kadroya alınan üniversite mezunu oyuncular Teknik kadro Kadro Sezon öncesi hazırlık maçları orta|upright=1.82|küçükresim|27 Ağustos 2021 tarihinde oynanan Washington-Baltimore maçından bir enstantane Normal sezon Fikstür ve sonuçlar Puan durumu Özel ödüller 2022 Pro Bowl kadrosuna takımdan beş kişi seçilmiştir: Lamar Jackson Mark Andrews Patrick Ricard Justin Tucker Devin Duvernay Play-offlar Ravens AFC Kuzey grubunda sonuncu olarak, son dört yılda ilk kez play-off aşamasına kalamamıştır. Notlar Kaynakça Kategori:Baltimore Ravens sezonları Kategori:Takımına göre 2021 NFL sezonu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri