Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 Belçika Grand Prix

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2021 Belçika Grand Prix (resmi olarak Formula 1 Rolex Belçika Grand Prix 2021 diye bilinir), 29 Ağustos 2021'de Circuit de Spa-Francorchamps'ta düzenlenen bir Formula 1 yarışıdır. 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın on ikinci yarışıydı. Resmi sonuçlar, planlanan 44 turun bir turunun tamamlanmasının ardından açıklandı. Yağışlı hava nedeniyle önce ertelen yarış, hava durumunda iyileşme beklenmemesi sebebiyle pilotlara mevcut sıralamada alması gereken puanın yarısını alması için gerekli 3 tur güvenlik aracının arkasında gerçekleşti. 4. turda pilotlar kırmızı bayrakla pite döndü. 2021 Belçika Grand Prix, 1991 Avustralya Grand Prix'sinin 14 turluk rekorunu kırarak güvenlik aracı arkasında ilk 3 tur atıldıktan sonra hava muhalefeti sebebiyle kırmızı bayrakla bitirilerek Formula 1 tarihinin en kısa yarışı olma unvanını kazanmıştır. Yarışta Max Verstappen birinci, George Russell ikinci ve Lewis Hamilton üçüncü oldu. İlk 10'da bitiren sürücülere yarım puan verildi. Yarış sonucu, puan verme kriterlerinin değiştirilmesiyle ilgili tartışmaları gündeme getirdi - yarış senaryosunun tekrarını önlemek için düzenlemelerin ve prosedürel değişikliklerin önerilmesi bekleniyor. Arka plan 27-29 Ağustos tarihlerinde Circuit de Spa-Francorchamps'ta düzenlenen etkinlik, dört haftalık bir aradan sonra 2021 Dünya Şampiyonası'nın on ikinci raundudur. Hafta sonu boyunca yağmur yağdı. Mick Schumacher "Biraz yağmur yağmasını dört gözle beklediğini" belirtirken, Lando Norris yarışta "Biraz yağmur yağmasını umduğunu" söyledi. Nikita Mazepin "kuru olmasını umduğunu" belirtti. Yarış sonucu Yarış sonrası sıralama Sürücüler Şampiyonası Markalar Şampiyonası Not listesi Kaynakça Kategori:2021 Formula 1 yarışları
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri