Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 Faun-Ardèche Classic

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2021 Faun-Ardèche Classic, Faun-Ardèche Classic bisiklet yarışının 21. sürümüydü. Kategori 1. Pro yarışı, 2021 UCI Avrupa Turu ve 2021 UCI ProSeries'in bir parçası olarak 27 Şubat 2021'de düzenlendi. Yarış Guilherand-Granges'da başladı ve bitti ve son on kilometrede olan kısa ama dik Côte du Val d'Enfer'in üçlü tırmanışı da dahil olmak üzere beş tırmanışa sahipti Ertesi gün yapılan ve her iki yarış da Boucles Drôme Ardèche tarafından düzenlenen 2021 Royal Bernard Drôme Classic ile aynı hafta sonu bir ikili yarış oluşturdu. Takımlar On dokuz UCI WorldTeams'ten on biri, yedi UCI ProTeams ve üç UCI Continental takımı yarışa katılan yirmi bir takımı oluşturdu. İki takım hariç tümü maksimum yedi bisikletçiyle katıldı; altı, beş olmak üzere toplam 144 bisikletçi, bunların 122'si yarışmayı bitirdi. Bu bisikletçilerin çoğu ertesi gün Royal Bernard Drôme Classic'e de katıldı. UCI WorldTeams UCI ProTeams UCI Kıta Takımları Sonuç Kaynakça Dış bağlantılar Kategori:2021 UCI Avrupa Turu Kategori:2021'de Fransa'da spor Kategori:2021 UCI ProSeries
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri