Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 New England Patriots sezonu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2021 NFL Sezonu New England Patriots Amerikan futbolu takımının 62. ve koç Bill Belichick yönetimindeki 22. sezonudur. Patriots geçen sezon 7-9 sonucuyla 2000 yılından bu yana ilk kez galibiyet sayısı mağlubiyet sayısının altına düştükten sonra 2021 sezonuna güçlendirilmiş bir kadroyla başlamıştır. Matthew Judon, Hunter Henry ve Jonnu Smith gibi transferlere ek olarak Draft seçmelerinde oyun kurucu Mac Jones tercih edilmiştir. Sezona 2-4 gibi kötü bir şekilde başlayan Patriots geriye kalan 11 maçın 8 tanesini alarak 10-7 sonucuyla play-off aşamasına kalmayı başarmıştır. Ancak buna rağmen play-off aşamasında Buffalo Bills'e 17-47 gibi açık bir şekilde yenilerek elenmiş ve Belichick dönemi play-off maçlarının en kötü sonucunu almıştır. Kadro Sezon öncesi hazırlık maçları Normal sezon Fikstür ve sonuçlar Puan durumu Özel ödüller Patriots takımından 4 oyuncu 2022 Pro Bowl'a seçilmiştir: QB Mac Jones CB J. C. Jackson LB Matthew Judon ST Matthew Slater Play-offlar Kaynakça Kategori:New England Patriots sezonları Kategori:Takımına göre 2021 NFL sezonu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri