Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 Tour de Suisse

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2021 Tour de Suisse, 6-13 Haziran 2021 tarihleri arasında İsviçre'de gerçekleştirilen bir yol bisikleti etap yarışıydı. Tour de Suisse'in 84. ve 2021 UCI Dünya Turu'nun 20. etkinliğiydi. Takımlar UCI Dünya Takımları UCI ProTeams Milli Takımlar İsviçre Rota Etaplar 1. Etap 6 Haziran 2021 — Frauenfeld'den Frauenfeld'e, (ITT) 2. Etap 7 Haziran 2021 — Neuhausen'den Lachen'e, 3. Etap 8 Haziran 2021 — Lachen'den Pfaffnau'ya, 4. Etap 9 Haziran 2021 — St. Urban'dan Gstaad'a, Etaptan önce , bir personel üyesinin COVID-19 için pozitif test etmesi üzerine yarıştan çekildi. 5. Etap 10 Haziran 2021 — Gstaad'dan Leukerbad'a, , Etaptan sonra, yarış komiserleri Julian Alaphilippe'e son 20 kilometre içinde kural dışı beslenme yaptığı için 20 saniye ve 200 CHF para cezası verdi. 6. Etap 11 Haziran 2021 — Fiesch'ten Disentis'e - Sedrun, , Başlangıçta, Rui Costa, Andreas Kron'u iki kişilik bir sprintte az farkla yendi. Ancak etaptan sonra, yarış komiserleri Costa'yı sprint çizgisinden saptığı ve böylece Kron'un sprintini engellediği için küme düşürdü. 7. Etap 12 Haziran 2021 — Disentis-Sedrun'dan Andermatt'a, (ITT) 8. Etap 13 Haziran 2021 — Andermatt'tan Andermatt'a, Klasman liderliği 2. etapta puan klasmanında üçüncü olan Mattia Cattaneo siyah mayoyu giydi, çünkü birinci olan Stefan Küng genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi ve ikinci olan Stefan Bissegger, genç bisikletçi klasmanı lideri olarak beyaz mayoyu giydi. 3. etapta puan klasmanında ikinci olan Mathieu van der Poel siyah mayoyu giydi, çünkü birinci olan Stefan Küng genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi. 4. etapta puan klasmanında ikinci olan Stefan Küng siyah mayo giydi, çünkü ilk sırada yer alan Mathieu van der Poel genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi. Aynı nedenle, Stefan Bissegger 5. etapta siyah mayoyu giydi. 6. etaptan önce, puan klasmanında lider olan Mathieu van der Poel ve genç bisikletçi klasmanında lider olan Lucas Hamilton, hastalık nedeniyle yarışı terk etti. Sonuç olarak 6. etapta puan klasmanında ikinci olan Stefan Bissegger siyah, genç bisikletçi klasmanında ikinci olan Eddie Dunbar ise beyaz formayı giydi. Final klasman sıralamaları Genel klasman Puan klasmanı Dağlar klasmanı Genç bisikletçi klasmanı Takım klasmanı Kaynakça Kategori:2021 UCI Dünya Turu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri