Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 Itzulia Basque Country

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2022 Itzulia Basque Country (Türkçe:2022 Bask Ülkesi Turu), İspanya'nın kuzeyindeki itibari bölgede 4-9 Nisan 2022 tarihleri arasında düzenlenen bir yol bisikleti etap yarışıdır. Itzulia Basque Country'nin 61. edisyonu ve 2022 UCI Dünya Turu'nun 13. yarışıydı. Takımlar 18 UCI WorldTeam ve beş UCI ProTeam, yarışa katılan 23 takımı oluşturdu. Beş takım hariç tüm takımlar yedi bisikletçiden oluşan tam bir kadroyla yarıştı; , , , ve takımları ise her biri altı bisikletçiyle katıldılar. , geç başlamayan bir kişiyle de altı bisikletçiye düşürüldü. Toplamda 155 bisikletçi yarışa başladı ve bunlardan sadece 54'ü yarışı bitirdi. Son etabı tamamlayamayan 25 bisikletçi varken, son etabın zaman sınırını aşan 39 bisikletçi daha tamamladı. UCI Dünya Takımları UCI Pro Takımlar Rota Etaplar 1. Etap 4 Nisan 2022 — Hondarribia'dan Hondarribia'ya, (ITT) 2. Etap 5 Nisan 2022 — Leitza - Viana, 3. Etap 6 Nisan 2022 — Laudio - Amurrio, 4. Etap 7 Nisan 2022 — Vitoria-Gasteiz - Zamudio, 5. Etap 8 Nisan 2022 — Ingeteam Parke Zamudio - Mallabia, 6. Etap 9 Nisan 2022 — Eibar - , Klasman liderliği 2. etapta, puan klasmanında dördüncü olan Geraint Thomas yeşil mayoyu giydi, çünkü birinci olan Primož Roglič genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi, ikinci olan Remco Evenepoel puantiyeli mayoyu giydi. dağlar klasmanının lideri ve üçüncü olan Rémi Cavagna, son Fransız ulusal yol yarışı şampiyonu olarak Fransız ulusal şampiyonunun mayosunu giydi. 2. etapta genç bisikletçi klasmanında ikinci olan Ben Tulett mavi mayoyu giydi, çünkü birinci olan Remco Evenepoel dağlar klasmanının lideri olarak puantiyeli mayo giydi. 3. etapta puan klasmanında dördüncü olan Adam Yates yeşil mayo giydi, çünkü birinci olan Primož Roglič genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi, ikinci olan Remco Evenepoel genç bisikletçi klasmanında lider olarak mavi mayoyu giydi ve üçüncü olan Julian Alaphilippe, son dünya yol yarışı şampiyonu olarak dünya şampiyonunun mayosunu giydi. 6. etapta genç bisikletçi klasmanında ikinci olan Felix Gall mavi mayo giydi, çünkü birinci olan Remco Evenepoel genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi. Final klasman sonuçları Genel klasman Puan klasmanı Dağlar klasmanı Genç bisikletçi klasmanı Bask bisikletçi klasmanı Takım klasmanı Notlar 1 Mart 2022'den itibaren UCI, Rusya ve Beyaz Rusya'dan gelen bisikletçilerin, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle artık söz konusu ülkelerin adı veya bayrağı altında yarışmayacaklarını duyurdu. Kaynakça Kaynaklar Dış bağlantılar Kategori:2022 UCI Dünya Turu Kategori:KB1 İspanyolca kaynakları (es) Kategori:Itzulia Basque Country
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri