Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 Paris-Nice

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2022 Paris-Nice, 6-13 Mart 2022 tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilen bir yol bisikleti etap yarışıdır. Paris-Nice'in 80. ve 2022 UCI Dünya Turu'nun dördüncü yarışıdır. Genel klasmanı Sloven bisikletçi Primož Roglič lider tamamlamıştır. Takımlar 18 UCI WorldTeams ve dört UCI ProTeams, yarışa katılan 22 takımı oluşturuyor. Her takım, yarışa başlayan toplam 154 bisikletçi için yedi bisikletçiden oluşan tam bir kadroyla girdi. UCI Dünya Takımları UCI ProTeam Rota Etaplar 1. Etap 6 Mart 2022 - Mantes-la-Ville'den Mantes-la-Ville'e, 2. Etap 7 Mart 2022 - Auffargis'ten Orléans'a, 3. Etap 8 Mart 2022 - Vierzon'dan Dun-le-Palestel'e, 4. Etap 9 Mart 2022 - Domérat'tan Montluçon'a, (ITT) 5. Etap 10 Mart 2022 - Saint-Just-Saint-Rambert'ten Saint-Sauveur-de-Montagut'a, 6. Etap 11 Mart 2022 - Courthézon'dan Aubagne'ye, 7. Etap 12 Mart 2022 - Col de Turini'den Nice'e - La Bollène-Vésubie, 8. Etap 13 Mart 2022 - Nice'den Nice'e, Klasman liderliği 2. etapta, puan klasmanında ikinci olan Primož Roglič yeşil mayo giydi, çünkü birinci olan Christophe Laporte genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi. 3. etapta Fabio Jakobsen aynı nedenle yeşil mayoyu giydi. 5. etapta puan klasmanında ikinci olan Mads Pedersen yeşil mayo giydi, çünkü birinci olan Wout van Aert genel klasman lideri olarak sarı mayoyu giydi. Final klasman sıralaması Genel klasman Puan klasmanı Dağlar klasmanı Genç bisikletçi klasmanı Takım klasmanı Notlar Kaynakça Dış bağlantılar Kategori:2022'de Fransa'da spor Kategori:2022 UCI Dünya Turu Kategori:Paris-Nice
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri