Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 Philadelphia Eagles sezonu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2022 NFL Sezonu Philadelphia Eagles Amerikan futbolu takımının 90. ve koç Nick Sirianni yönetimindeki ikinci sezonudur. Normal sezonda başarılı olan Eagles NFC Doğu Grubunu 2019 bu yana ilk kez birinci sırada tamamlamış ve play-off aşamasına NFC seri başı olarak kalmıştır. Normal sezonda kazanılan 14 galibiyet takımın tarihinde bir ilktir. Wild Card aşamasını bay geçen Eagles çeyrek finalde New York Giants'ı 38-7 gibi farklı bir sonuçla yenip NFC Şampiyonluk Maçına (yarı final) çıkmaya hak kazanmıştır. NFC Final maçında San Francisco 49ers'ı 31-7 yenerek Super Bowl LVII'ye çıkmaya hak kazanmıştır. Finalde Kansas'a 35-38 mağlup olmuştur. Normal sezon [[Dosya:NFL Week 3 Washington Commanders vs. Philadelphia Eagles (52393450672).jpg|orta|upright=2.73|küçükresim|Eagles, Washington Commanders karşısında (25 Eylül 2022)]] Fikstür ve sonuçlar Not: Grup içi maçlar kalın şekilde belirtilmiştir. Puan durumu Özel ödüller Aşağıdaki oyuncular 2023 Pro Bowl karmasına seçilmiştir: QB Jalen Hurts RB Miles Sanders WR A. J. Brown T Lane Johnson G Landon Dickerson C Jason Kelce OLB Haason Reddick CB Darius Slay Play-offlar Kaynakça Kategori:Philadelphia Eagles sezonları Kategori:Takımına göre 2022 NFL sezonu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri