Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2023 CONCACAF Şampiyonlar Ligi

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
2023 CONCACAF Şampiyonlar Ligi ya da Scotiabank ile olan sponsorluk anlaşması gereğince 2023 Scotiabank CONCACAF Şampiyonlar Ligi, CONCACAF Şampiyonlar Kupası'nın 58. sezonudur. 7 Mart-4 Haziran 2023 tarihleri arasında, 16 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. İki ayaklı olarak 31 Mayıs ve 4 Haziran'da oynanan final maçlarında karşılaştığı Los Angeles'ı toplamda 3-1'lik skorla skorla yenen León, turnuva tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaştı. Turnuvanın gol kralı attığı 7 golle Los Angeles'tan Denis Bouanga olurken León oyuncusu Víctor Dávila turnuvanın en iyi oyuncusu, Los Angeles'tan John McCarthy ise turnuvanın en iyi kalecisi seçildi. Katılımcılar Turnuva şeması Son 16 turu Özel Maçların ilk ayakları 7-9, ikinci ayakları ise 14-16 Mart 2023 günleri arasında oynandı. |} Maçlar Violette toplamda 3-2 kazandı. ---- León toplamda 3-0 kazandı. ---- Toplam skor 1-1 berabere olsa da Universidad Nacional, deplasman golü kuralıyla kazandı. ---- Toplam skor 1-1 berabere olsa da Motagua, deplasman golü kuralıyla kazandı. ---- Vancouver Whitecaps toplamda 7-3 kazandı. ---- Los Angeles toplamda 4-2 kazandı. ---- Atlas toplamda 5-4 kazandı. ---- Philadelphia Union toplamda 4-0 kazandı. Çeyrek final Özet |} Maçlar León toplamda 6-2 kazandı. ---- Universidad Nacional toplamda 6-0 kazandı. ---- Los Angeles toplamda 6-0 kazandı. ---- Philadelphia Union toplamda 3-2 kazandı. Yarı final Özet |} Maçlar León toplamda 4-3 kazandı. ---- Los Angeles toplamda 4-1 kazandı. Final León toplamda 3-1 kazandı. Gol krallığı Ödüller Notlar Kaynakça Dış bağlantılar RSSSF'de yer alan sezon verileri Kategori:CONCACAF Şampiyonlar Kupası sezonları Concacaf Concacaf
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri