Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası A Grubu

bullvar_katip

Administrator
Katılım
21 Mayıs 2024
Mesajlar
532,105
küçükresim|Dominik Cumhuriyeti-Filipinler A Grubu, 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası ön eleme turundaki sekiz gruptan biriydi. 25-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve Angola, Filipinler, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya'dan oluşan grupta her takım birbiriyle bir kez olmak üzere toplam üç maç oynadı ve iki maç hariç tüm maçlar Araneta Coliseum, Quezon City, Filipinler'de oynandı. İlk iki takım ikinci tura yükselirken, son iki takım klasman turlarına katılmaya hak kazandı. Final aşamasının Pasay'daki Mall of Asia Arena'ya alınmasının ardından FIBA, A Grubu'nun ilk iki maçının final aşamasının asıl yeri olan Bocaue'deki Philippine Arena'da oynanacağını duyurdu. Takımlar Puan durumu Maçlar Tüm saatler Türkiye Saati (UTC+03.00) ile gösterilmektedir. Angola - İtalya Bu maç Angola ile İtalya arasında Dünya Kupası'nda oynanan üçüncü ve üst üste ikinci karşılaşmaydı. İtalyanlar 1990 ve 2019'daki ilk iki karşılaşmayı kazanmıştı. Dominik Cumhuriyeti - Filipinler Bu maç Dominik Cumhuriyeti ile Filipinler arasında Dünya Kupası'nda oynanan ilk maçtı. Dominikliler, iki takım arasındaki son rekabetçi maç olan Belgrad'daki 2020 FIBA Erkekler Olimpiyat Eleme Turnuvası'nda galip gelmişti. Maç, salona gelen 38.115 kişi ile en çok izlenen FIBA Dünya Kupası maçı rekorunu kırdı. Bu rakam, Toronto'da Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya arasında oynanan ve 32.616 kişinin izlediği 1994 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası finalini geride bıraktı. İtalya - Dominik Cumhuriyeti Bu maç İtalya ile Dominik Cumhuriyeti arasında Dünya Kupası'nda oynanan ilk maçtı. İtalyanlar, Belgrad'da düzenlenen 2020 FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'nın yarı finalinde galip gelmiş ve bu maç iki takım arasındaki son karşılaşma olmuştu. Filipinler - Angola Bu maç Filipinler ile Angola arasında Dünya Kupasında oynanan ikinci maçtı. İki takım arasındaki son rekabetçi maç olan 2019'daki ilk karşılaşmayı Angolalılar kazanmıştı. Angola - Dominik Cumhuriyeti Bu Angola ve Dominik Cumhuriyeti arasındaki ilk rekabetçi maçtı. Filipinler - İtalya Bu maç Filipinler ile İtalya arasında Dünya Kupası'nda oynanan üçüncü ve üst üste ikinci karşılaşma oldu. İtalyanlar 1978 ve 2019'daki ilk iki karşılaşmayı kazanmıştı. İstatistik liderleri Oyuncu turnuva ortalaması Sayı Ribaund Asist Blok Top çalma Dakika Serbest atış Saha içi isabetli atış Verimlilik Kaynakça Dış bağlantılar A Grubu
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri