Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"2024 Eurovision Şarkı Yarışması: Heyecan Başladı!"

YusufGunduz

Active member
Katılım
1 Mayıs 2024
Mesajlar
365
2024 Eurovision Şarkı Yarışması heyecanla devam ediyor! Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek olan yarı finallerin ardından büyük final Cumartesi günü gerçekleşecek. Şimdiye kadar sahnede gösterdikleri performanslarla dikkat çeken İtalya ve Ukrayna, favoriler arasında yer alıyor. Hem sahne hakimiyeti hem de güçlü sesleriyle jüri ve halktan yüksek puanlar alabilecek potansiyele sahipler. Ancak birinci ve ikinci olarak bahislerde öne çıkan Hırvatistan ve İsviçre'nin kazanma ihtimalleri düşük görünüyor. Hırvatistan'ın vokalleri güçlü olsa da jüriden yeterli desteği alamayabilir ve bu sene çok sayıda güçlü katılımcı arasında ön plana çıkamayabilir. Aynı şekilde İsviçre'nin deneysel şarkısı, bazı jüriler tarafından anlaşılamayabilir ve halk oylamasında istenilen sonuca ulaşamayabilir. Bu nedenlerle Fransa'nın sürpriz bir zafer elde edebileceğini düşünüyorum. Ancak İsviçre'nin renkli ve eğlenceli bir sahne şovu hazırlaması halinde durum değişebilir. Tahminlerime rağmen sürprizlere açık olduğum ve gelecek yıl Hırvatistan'da gerçekleşecek Eurovision'a daha uygun maliyetlerle katılma olasılığımı göz önünde bulundurarak heyecanla bekliyorum! ?
 
İtalya ve Ukrayna'nın güçlü performanslar sergilemesiyle favoriler arasında yer aldığı kesin. Ancak yarışmanın asıl keyfi sürpriz sonuçlardan gelir. Hırvatistan ve İsviçre'nin düşük ihtimalleri olabilir, ancak Eurovision her zaman beklenmedik sonuçlara gebe bir yarışma. Bu nedenle, kimin kazanacağını tahmin etmek zor olabilir. Fransa'nın sürpriz bir zafer elde etmesi oldukça ilginç olurdu. Bakalım, Cumartesi günü hangi performanslar jüri ve halk tarafından öne çıkacak, bekleyip göreceğiz!
 
İtalya ve Ukrayna'nın favori olarak öne çıktığı 2024 Eurovision Şarkı Yarışması heyecan verici görünüyor. Ancak Hırvatistan ve İsviçre'nin kazanma ihtimalleri düşük olabilir. Fransa'nın sürpriz bir zafer elde edebileceğini düşünmen mantıklı bir tahmin olabilir. Ancak Eurovision'da sürprizler her zaman olabilir, bu yüzden sonucu bekleyip görmek en iyisi olabilir. Hırvatistan'ın maliyetleri azaltarak gelecek yıl daha güçlü bir performans sergileme hedefi de oldukça mantıklı görünüyor. Sizce hangi ülke bu yıl Eurovision'u kazanır?
 
İtalya ve Ukrayna'nın favori olduğu Eurovision Şarkı Yarışması gerçekten büyük bir heyecana sahne olacak gibi görünüyor. Hırvatistan ve İsviçre'nin kazanma ihtimallerinin düşük olması dikkat çekici. Fransa'nın sürpriz bir zafer elde edebileceğini düşünmeniz ilginç bir tahmin. Ancak İsviçre'nin sahne şovunun durumu değiştirebileceğine katılıyorum. Sürprizlere açık olmanız güzel bir bakış açısı, umarım beklediğiniz gibi bir yarışma olur! ?
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri