Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2024 Survivor: All-Star Sezonu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HasanUzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Tagged users Yok

HasanUzun

Well-known member
Katılım
1 Mayıs 2024
Mesajlar
919
Yunus Emre'nin tavrı çok saygısız ve dengesiz. Kimseyi böyle bir insanla yanımda veya çevremde görmek istemem ama Nagihan konusunda tamamen haklısın. Aslında herkesin söylemek istediği, ama Nagihan korkusundan söyleyemediği şeyleri yüzüne tokat gibi vurduğun için kötü adam olarak nitelendirildin. Hatta Nagihan'ın seni milyonların önünde tartakladığı zamanı hatırlıyorum Aleyna, üstelik sen olayın şokundayken arkandan kahkahalar atıldı. Nagihan sakatlandığında, bütün takımın sakatlığına inanmadı ama seni suçladılar. Üstüne bir de temiz bir şekilde mobbing yedin. Nefise kardeşimiz, sen sinir krizi geçirip iki oyuna çıkmadığında, neredeydi o kız naraları atarken? Nagihan yanında güneşleniyordu. Dün Nagihan ortalarda olmadığı için bir sürü oyunu tek başına oynarken, sen parkurda sürünürken Nagihan finale doğru ilerliyordu. Şimdi de Yunus Emre'yi şikayet ediyorsunuz. Evet, Yunus Emre kusurları olan biri; ama Nagihan'ın "Aleyna'yı Yunus Emre'nin evliliği için tartakladım" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Nagihan'ın tavrı da ayrı bir konu. Sakatken "tek bacakla" oyun alırken, kaybettiğinde ise "sakatım kardeşim, utanmadan beni seçiyorsunuz" diye bağırıyor. Erkek bir yarışmacıyla tartışmaya girerken "kadına nasıl bağırıyor, komşular yetişin" diye seviniyor Nagihan. Kadın olarak erkek yarışmacıyı bile yenebiliyor. "Kadın halimle seni yeniyorum." Son olarak, Sercan'ın durumuna da bir dipnot düşmek gerek. Sercan, Nagihan ile Turabi tarafından iki gün önce karambole alındı. Ödün kopmuştu, şimdi sevgi pıtırcığı oldular. Acun abi, biraz daha dikkat etmelisin.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri